thumbnail

Monday, December 06, 2010

Motor Show '10

Semalam en.hubby bwk kami anak beranak ke klinik sbb ku 2 hari lgsg tak boleh bgn..
Kali ni memang demam teruk sgt smpaikn semua en.hubby yg uruskan termasuk anak-anak..
Tapi......
Dari klinik terus en.hubby bwk ke Motor Shor '10 di PWTC.
Kater nyer..org demam la kene bnyk berjln bg kuar peluh!
Sakit hati pun ade tapi ikutkan je la sebab dia dah bnyk membantu dikala ku tak larat itu...

Tiket RM20 ok..

Pintu Masuk

Diantara kereta yg tak mampu dimiliki oleh ku & suamiku..
Hahahahaaa....


















Dan yg best nyer...dpt tgk nih!

Bumblebee

Orang yang macam semut tak yah nak ckp la..
Masuk pun berpinar-pinar baru lepas pintu lepas tu jalan jauh lagi baru masuk ke Hall nyer..
Syok memang syok tapi lagi syok kalo tak demam.
Dengan Syahmi yg meragam taknak tgk ape-ape nasib Sufiya tidoa je sepanjang kat dalam tu.
Bertambah pening ade la dgn org bersesak-sesak..

Yang penting en.hubby puas hati & happy okey sebab dapat pegi Motor Show '10 ini..
Yang lain belakang kira!Kekekeke...

4 comments:

ayu said...

bestnya izwa....hehe..ayu ada ajak juga suami pergi, tapi dia tak mau..tak suka bersesak2..huhu..so, lepak2 kat MV la jawabnya..tu pun mujur dtg awal..jalan2 mmg best kan, tapi kalau demam, aduhai..penat laa..

Mrs.Eady said...

ayu : ikutkan jugak sbb hubby ku 2/3 ari ni bynk tolong izwa mase izwa demam x bgn tu..jadi dia nk pegi turutkan jugak la...bg dia seronok skit sbb dia mmg suka kete-kete nie..:D

wahida said...

keta2 tu mmg aku x mampu...huhu...mampu tgk jer...

Mrs.Eady said...

ekekekekek...sbb itu la tgk je lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang