thumbnail

Monday, December 20, 2010

~ Salam Perkenalan ~



Ptg ni biler check blog tgk-tgk follower saya makin bertambah.
Suka nyerrrr...sebab tak sangka ramai jugak yg follow.
Hihihihi...sooo...saya nak ucapkan selamat berkenalan salam persahabatan pada follower-follower saya & saya juga follow blog anda biler setiap kali saya check ade blog list pada nama anda. Insyallah saya letakkan blog anda dlm blog list saya. Jadi biler tiap kali ber-update saya akan tahu.

Semoga persahabatan di alam maya ini akan berterusan.

6 comments:

nieda said...

seronokkan dpt kawan. pastu kdg2 terjumpa plak blogger kt luar. lagi best

ayu said...

salam perkenalan...hahaha

E.d.Y said...

salam perkenalan juga...

Mrs.Eady said...

nieda : seronok..dulu x rase pun mcm ni but biler tgk kwn-kwn komen tgk traffic ramai yg ade rase seronok sebab ade kwn di alam lain..:)

ayu : salam perkenalan..hehehe..biase jmpe kat forun & call jek jmpe tak lagi nih!

e.d.y : salam perkenalan..bangga berkenalan dgn awak..:D

wahida said...

wah...follower dah ramai ek? beshnyer...
izwa, aku baru nak buat tag ko, sekali dah tarikh tutup daaaa....huwaaaaaa!!!!

Mrs.Eady said...

wahida : hahahahahaa......takpe la lain kali lerrr aku tag lagi.kekekeke....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang