thumbnail

Friday, December 17, 2010

Same Tak Serupa ke Serupa nie?





Same tak?same tak?
Sufiya dah makin membesar muka dah mcm Syahmi la pulakkk...
Ishhh...dah la dgn takde rambut nyerr lagi garang dari abang dia.
Hehehehe..itu ikut mama ok!
Saje saya belikan baju same.
Nmpk mcm nice jekkkk...

So what u think?

6 comments:

nieda said...

pakai plak baju sama, dah nama adik beradik pasti ada iras2...sama tapi x serupa.hehe

Mrs.Eady said...

nieda : hehehehe.....same je belikan sbb rase nmpk mcm sweet je kalo same.kekekeke...mama dia yg perasan lebih!

Wina Momma Kira said...

uiks! comelnyalah mereka :-)

wina pun dah berangan nk pakaikan Kira ngan adik dia baju sama, kalau adik gurl lagi cute kan??

a'ah la..muka Sufiya dah mcm abang dia especially tang bibir tu x tahan, seksi ok!

Mrs.Eady said...

wina : hehhee...adik kira kalo boy pun sure cute mcm kira laaa....lagi2 kalo sengih mcm kira alahaaaiiii sweet gitu!

NM02 said...

ala... berjauhan la ni? rindu rinduan le ni eh.. sabar ye

Mrs.Eady said...

nmo : jauhhhhhhh.......:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang