thumbnail

Monday, December 20, 2010

Sedih laaaa....


Hari sedih sgt sbb hubby nak pergi kursus kat Kuantan.
Dah la lame pulak tu..seminggu...huhuhuh...
Sedih sgt laaaaaaa....sebab tak pernah jauh selama mcm nie...
1st time ni kene tinggal lame dgn anak-anak. Biase takat 3 hari mase hubby balik labuan sorg tapi mase tu sorg diri & skali berdua dgn syahmi jek..tapi skrg nie bertiga...Issssyy....
Mcm mane la nak handle anak 2 org nie sebab biase hubby yg uruskan..
Huhuhuhu.......sedih!

Tapi best gak sebab bleh rindu-rinduan.Hihihihi....gedik plak!Ehikkks....

9 comments:

Wina Momma Kira said...

ala don't be sad dear..dia pegi atas urusan keje kan? think positive..insyallah izwa boleh manage uruskan Syahmi & Sufiya..be strong :-)

nieda said...

dont be sad k...kejap aje

Mrs.Eady said...

wina : ha'a..hubby kene kursus kat kuantan...huaawaaa...ku tak kisah uruskan anak-anak cuma tak tahan sbb diaorg tiap mase asyik cari abah jekkk....:(

nieda : kejap ke?alahaiiii...

Hanis Azla said...

samalah, hubby akak pun outstation, anak demam pulak tu, patah kaki rasanya.. Take care yer.. Salam kenal juga.

Mrs.Eady said...

hanis : salam perkenalan...:)
hanis..bkn patah kaki jek tapi patah hati skali.hehehhehe...

wahida said...

kalau ko x bole handle sufiya tu meh passing kat aku...aku rela!!

Mrs.Eady said...

wahida : huwaaaaaaaaa.......nnti rindu pulakkk..:)

ayu said...

hubby pun outstation juga kali keempat dalam 2 bulan ni..kali ni, pergi belah2 pantai timur plak, area kelantan, terengganu n pahang...hari ni pergi sampai hari jumaat...baru je balik dari singapore smlm..huhu

Mrs.Eady said...

ayu : penat nyer mcm tu...dah la belah pantai timur banjir..giler jauh tuu...haduiii x sanggup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang