thumbnail

Wednesday, December 08, 2010

Tak Sabar?!

Hahahahahaaa....sebenar nyer saya tak sabar nak tunggu thn dpn!
Saya tak sabar nak tunggu MATTA FAIR 2011.
Sebab ape?
Sebab saya rase mcm nk berjln jauh sikit la kali nie..
Kalo tak dpt yg luar tu saya akan dptkan yg dlm M'sia tapi yg penting saya memang tak sabar!Grrr.......
Atau sape-sape tau agensi yg sediakan pakej percutian?
Anyone?Everyone?
Bkn tak nak cari kat pakcik google tapi saya lagi percaya yg kwn-kwn suggestkan.
Nak kater ade duit sgt tu tak la tapi sikit-sikit tu cukup la utk kami 4 beranak.

Tolong tolong saya nak pegi jalan nih!Muahahahaaaa....

Pssttt....mode pagi yg mereng!Hahahahaahaa.....layan kan jek!

5 comments:

wahida said...

waaaa....bestnyer nak gi jenjalan...tinggalkan sufiya ngan saya ek!!

Mrs.Eady said...

kekekkee.....ku pun nk jln2 mcm kamu jugak wahai cik wahida oii..sbb syok sgt tgk korg pg indon tuh!jeles mak nyah!hahahahaaa.....

kekekek....nk tinggalkan anak dara itu?huwaaaa....bkn ku yg nangis tapi abah nyer!kekekekee....

nieda said...

wow bestnya nk g holiday..jarang guna travel agency. buat sendiri2 je. lagi jimat. cuma kena rajin baca forum tgk penginapan yg org selalu suggest

Aishah dan Abu Samah said...

mahabbad travel ipoh @
umrahabusamah-aishah.blogspot.com

Mrs.Eady said...

nieda : ye ke?tu la tgk blog mamazakwan tu dia pg taiping tu mcm best jek...huhuh...hubby pun ckp kalo redah lagi best!

aishah : tq my dear..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang