thumbnail

Wednesday, July 28, 2010

Di Dalam Di Lema..

Masalah yg susah nak diselesaikan..
Berada di persimpangan..
Berada di dalam di lema..
Mhhh...

~ 4rd Photoshoot ~

Taken by - Zaza LensaMama
Tarikh : 03.07.2010
Tempat : Taman Tasik TitiWangsa, KL































Selamat menjamu mata.
Okey ta ta bye bye.

Tuesday, July 27, 2010

* Best Moment *


&


Tunggu! Entry Akan Datang..
Hehehehe...
Ta ta bye bye.

Bowling Punyer Cerita.

Hari ni baru la rajin nak buat entry psl pegi main bowling jumaat mlm lepas. Smlm bnyk malas lorrr...hehehe..tp hari ni saya rajin sbb hati saya sgt-sgt happy sbb nyer cincin kawin dah sihat, dah dpt rantai yg saya idamkan utk Sufiya, yg paling penting saya dah terima CD Photoshoot dari zaza ptg smlm!yeayyy....suka nyer!!
Nnnti saya buat entry gambar-gambar yg saya shoot aritu ek...hehehee....

So hari ni kiter cerita pasal saya pegi bowling dgn kakak & adik saya. Jumaat lepas maghrib kami bertolak & terus ke Times Square! Wahhh...teruja giler sbb berkurun dah tak main bowling nih! Tapi bkn main betul-betul pun suka suki je tapi yg lebih nyer bergambar!

Kite tgk gmbr la ye sbb saya tengah belek2 gambar dari zaza sebenarnyer..Hehehehe....teruja!!

Kami

Adik-beradik

Adik kami

eh eh..saya?

Sufiya Irdina

Syahmi nak main jugak ke??

bergambar lagiii...aduii..

baru la start main.hehe..

hubby..

Sufiya & Hazirah

Me & Hubby..

Hehehee...nak tau, saya la juara longkang!!
Kalo tak caya tgk nie..hehehe..

 I for izwa..Ini group saya,hubby & adik

ni group kakak,hubby & adik ipar dia.

Syokk sgt sampai kami main 3 frem..dari pkl 9 mlm smpai pkl 11 mlm. Nasib la mase ni Syahmi & Sufiya langsung tak meragam. Macam tau-tau jek mama dia nak meronggeng dgn long & pak su dia!Hehehehee....mmg baik la anak mama mln tu. Syokkk oww...

Hahahahaaa.......nak tau tak? Setelah lama kami tak bergambar bersama, mlm tu kami dpt bergambar bertiga.Saya sgt gembira, terharu & sedih jugak sbb teringatkan abah yg masih lagi 'jauh' dari kami & ibu yg 'dingin' dgn anak-anak.Opss......lari tajuk sudah!

Ape pun saya harap ada lagi aktiviti kami nanti & harap-harap kami berterusan mcm nie. Insyallah..
Okeylah nak layan gambar dari zaza lagi. Hehehehe..sabar tau nnti saya buat entry utk gambar-gambar ni okey.

Ta ta bye bye..

Monday, July 26, 2010

Monday Bluesssss....zzzzzzzz........


ZZzzzzzz.......huarrgghhhh!!
Ngantuk nyer la hai hari ni...dah la mlm td tak tahu ape tak kene dgn Sufiya..dia merengek takmo tido dr pkl 2-5 pagi..
Baru je nak terlelap alarm dah bunyi pkl 5.30 pagi...adduuii..malas nyerrr nk bgn tp kene bgn jugak!
Malas yg teramat sgt..nasib bos xde nie boleh la buat keje mcm siput sikit hari ni..ngeeee....
Huuuaaaarrgghhh.....zzzzzzz.....
pssstt...mata dah rabak ni menahan ngantuk!

Oppss..ada entry nak buat psl bowling & aktiviti anak2 tp malassss la pulak!hhuaarrgghh.......

Friday, July 23, 2010

Bo..Bo...Bowling!

Boleh ke niee..?? Hehehee...

Wahhh...keterujaan mlm ini telah tiba hari nyerr..hehehehee..eleh bkn ape la setakat nak pegi main bowling jek! Sebenar nyer bkn ape saya ni dah dekat 10 thn tak pegi main bowling...Silap-silap mlm ni saya juara longkang! Hahahahahaa...

Oppss...saya nak pegi ni dgn adik beradik saya. Kakak & family, saya & family, adik lelaki saya. Sebenar nyer saya sgt teruja sebab ini kali pertama kami nak hang out! Sungguh..sbb adik saya ni selalu sgt tak nak join aktiviti keluarga ni. Almaklum la family kami ni mcm drama swasta!Mhhh....

Nak main boling ni pun adik lelaki saya tu yg ajak jadi kami terus setuju la! Mgkn ini hikmah nyer atas semua yang terjadi ke atas keluarga saya. Hal-hal pahit duka tu lagi merapatkan hubungan kami adik beradik. Alhamdulillah...saya harap hubungan kami adik beradik akan sentiasa begini & berterusan sampai bila-bila. Insyallah..

Tak sabar nyer nak tunggu malam! Hhahaahaha..lagak mcm org pandai main je kan?

Okey ta ta bye bye.

Wednesday, July 21, 2010

* Cinta Hatiku *

Pagi-pagi tadi terdengar lagu  "My Baby You" - Marc Anthony..Hahahaha..tiba-tibe je trimbau-imbau terbayang mase bercinta. Bercinta kejap setahun then terus tunang & kawin. Heheheheehe...skrg pun bercinta jugak never stop until die!

Lagu ni adalah lagu kami. En.hubby ni walaupun pendiam teramat tp jiwang kat dlm. Kata en.hubby tak perlu menunjuk-nunjuk kat org lain kalau kita syg org tu, biar lah kita je yg tahu. Tak perlu la nak hantar bunga,hadiah la semata-mata nak tunjuk kat org keSAYANGan itu. No need show off okey! Itu cara kami tapi yg lain terpulang kat masing-masing. Lain org lain cara nyer. Betul tak? Hahahaha...


Marc Anthony - My Baby You

As I look into your eyes
I see all the reasons why
My life’s worth a thousand skies
You’re the simplest love I’ve known
And the purest one I’ll own
Know you’ll never be alone

  
My baby you
Are the reason I could fly
And cause of you
I don’t have to wonder why

Baby you

There’s no more just getting by
You’re the reason I feel so alive
Though these words I sing are true
They still fail to capture you
As mere words can only do
How do I explain that smile
And how it turns my world around
Keeping my feet on the ground

My baby you
Are the reason I could fly
And cause of you
I don’t have to wonder why
Baby you

I will soothe you if you fall
I’l be right there if you call
You’re my greatest love of all

*
*
*

Cinta Hati saya..

Oppss..mase ni time tukar2 baju waktu kawin aritu.


Sory ye kwn-kwn..entry hari ni terJIWANG skit.
Terpulang la nak baca ke tak kalo tak suka baca entry lain.
Heheheh..gurau jek!
I Love You lah Abg..

Okey ta ta bye bye

Award Lagi..yehaaa....

Award dr No.19

Wahhh..pagi-pagi dah dpt award ni..terharu rasa nyer..tak sangka diberi award ini. Syahdu la pulak pagi-pagi ni dgn keadaan sejuk hujan nie..hehehee...

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni..

    - Thank You sbb berikan award nie. Pemberi award ini baik hati sbb walaupun saya ni sekadar silence reader kat blog No.19 ini.

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain..

    1.  Mimi a.k.a Virgolady
    2.  Wahida
    3.  Nieda
    4.  Kak Fiza a.k.a Umisofie
    5.  AyuKhairy
    6.  K.pai a.k.a MrsRazif
    7.  Zaifah Azny
    8.  Ayu a.k.a Cactus Berduri
    9.  Atun85
   10. Kak Rozy

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..

   - Insyallah...tapi kalo sape2 yg singgah ambil la ye award nie.Hehehee...

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

   - Best ke?? Cuma blog saya ni bnyk cerita hal anak-anak sahaja cuma kdg2 aje ada luahan hatiku yg tak seberapa ni. Hahahaha...

Psstt...darling-darling sekalian..sila amik ye biler singgah sbb saya tak sempat nk post kat blog masing2 dgn keadaan internet ala-ala siput sedut nie...huh...kalo boleh pun singgah tp tak boleh nk tinggalkan jejak.. Sory darling!

Okey ta ta bye bye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang