thumbnail

Tuesday, September 28, 2010

Tiada Kata...


Tiada kata merawat duka..
Tiada rasa merawat luka..
Tiada tangis merawat duka..
Tiada suara merawat luka..

Hati ini sakit..
Hati ini pedih..
Hati ini sedih..


Monday, September 27, 2010

Gelagat Terbaru..





Cute tak semua gambar?
Hehhhee..sbb skrg ni dua-dua suka buat mulut Angelina Jolie!
Lagi mama tak suka lagi la diaorg buat tiap kali kamera tuju ke muka!
Gerammm...

Gambar-gambar ni diambil kat R&R restoran Jejantas Sg. Buloh sebab sabtu pegi Ipoh
&
ahad Lunch kat Barra Cafe.
Adik dah ada 2 batang gigi atas & 2 batang gigi bawah.
Lagi la suka senyum nk tunjuk gigi dia tu.Hehehe...

Nmpk tak gigi?

Syahmi dah spek..


Seronok bile anak dah nk membesar..dgn bnyk ragam nyer dgn bnyk ckp nyer dgn bnyk tanye nyer..
Huru hara tapi bila diaorg tido rase sunyi pulak!
Kekekeke...

Okey la ta ta ti ti tu tu..
ade keje skit nak kene buat!

Friday, September 24, 2010

Pertama Kali...

Sebenar nyer dah nak basi kot cerita ni tapi sekadar nak share jee..Huhuhu... 
Ape yg pertama kali?
Mhhhhh...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

My 1st kek birthday!

Harijadi saya yg ke-28 pada 09.09.10.
1 st time dpt kek & 1st time disambut!
Kenape?
Sebab sblm ni keluarga saya jenis yg simpan perasaan tak tunjuk perasaan, anggap mcm takde ape-ape.
Sambutan birthday lgsg tak ada dlm list family kami.
Kenapa?
Kerana keluarga kami 'dingin'.
Tapi..
Skrg tak lagi..semenjak masing-masing dah bekeluarga jadi kami yg mulakan acara ini sesama kami adik-beradik sahaja.
Jadi..ini kek yg dihadiahkan dari kakak saya.



Mase ni hari last kiter berpuasa, jadi potong kek mase berbuka tu.
Hehehee..takde la sambutan besar pun!
Tapi yg penting ade kek!
Yeayyy...

Sedap giler kek nih sampai Syahmi mkn bnyk la.
Tak caya?
Tgk nie..

*
*

Menyelerakan?

Hehehee....seronok sebab dpt berkumpul adik beradik.
Padahal bkn ramai pun kami nie..3 beradik jek.
 So terima kasih pada kakakku yg hadiahkan kek ini.

Kakakku

Okey la..nak pegi baca yasin.
Baca yasin setiap hari jumaat pagi kat office nie.
Ta ta ti ti tu tu..



Thursday, September 23, 2010

Cuci Mata Je La Yeee....

Tak sempat nak tulis sgt sbb ni pun buat entry sementara mkn kat tmpt...
Mkn sambil taip di waktu minum pagi nih!Lepas ni mmg takde peluang laaa....

Raya lagi..raya ke-3.
Lepak kat IKEA.kekekeke...
Nasib lerrr org xde kg!





Sufiya Irdina


Syahmi Irsyad






Hahahahaha....ni lah aktiviti kami seharian di IKEA!
Kesian kan?

Hehehee...okey lah!
Kite makan dulu.
Jom kwn-kwn..



Ta ta ti ti tu tu..

Psssttt...rindu kat korg semua!!!Arrgghhh....




Wednesday, September 22, 2010

** Sgt-sgt Busy **


Minggu ni sgt-sgt busy..
Tak sempat update blog sndiri..
Tak sempat melawat kwn-kwn..
Tak sempat tinggalkn komen kat kwn-kwn..
Sgt-sgt rindu nak jengah blog kwn-kwn..
Rindu sgt!!
Maafkan saya...



Tuesday, September 21, 2010

~ Sambutan Hari Raya ~

Tema Purple

My Family

Comel tak?


Sufiya Irdina Bt Suhaidi

Syahmi, Sufiya dgn Maktok.

Dgn Atuk Syahmi & Sufiya


Well...org dah abis cerita psl raya ku baru nak mula.Kekekekekeke...
Ape bleh buat..takde mood,takde mase & takde kelapangan.
Skrg ni pun curi-curi nak buat entry nih!Hehehe...
Raya kami tak meriah sgt sbb tak kemane-mane pun.
Biase la org KL mane nak pegi lagi. Lagi-lagi semua makcik pakcik kat KL jugak.

Ni tangkap gambar pun sebab kenangan 1st time raya berempat.
Last year raya haji yg berempat.
So..cuci mata la ye..
I takde mase nak ckp.Hehehee..

Okey ta ta ti ti tu tu.


Monday, September 20, 2010

Kembali Bersiaran..




Salam selamat pagi semua...Kegembiraan berhari raya masih lagi menyelubungi ke?
Hehehehe....ye la tu!termasuk la saya ni.
Hehehehe...saya ada bnyk cerita yg nak dikongsikan.Tapi kite mulakan esok la ye.
Hahahaha...sbb gambar-gambar semua tertinggal kat rumah.

Hari ni saya busy sedikit sbb bnyk kerja-kerja yg tertangguh yg nak disetelkn dulu.
Sooo...tunggu!Eh..ade ke yg nak tunggu?

Okey ta ta..

Thursday, September 09, 2010

Harijadi Saya!



Horeyyy...hari ini harijadi saya.Huhuu...umur dah meningkat lagi setahun tapi saya suka sebab saya dah ada seorg suami yg penyabar & sepasang anak yg comel. Ini melengkapkan hidup saya di usia 28thn.
Insyallah jika ada rezeki saya ingin menambah lagi bilangan ahli keluarga saya.
Hehehehehe...

Ape pun saya bersyukur masih lagi diberikan peluang oleh Yang Maha Esa
utk terus menikmati kegembiraan, kebahagiaan & kesihatan yg baik di dunia ini.
Syukur Alhamdulillah..

BTW..
Kepada semua kwn-kwn saya termasuk pembaca senyap di alam maya ini,
Mohon ampun & maaf sekiranya ada terkasar bahasa, terkomen yg menyingungkan.
Selamat Menyambut Syawal Yg Mulia.
Salam.

Wednesday, September 08, 2010

Berbuka Puasa

Disebabkan bnyk mase lapang kat office nie..meh la baca entry nie.
Kekekeke....ade ke yg nak baca sbb semua dah cuti?!
5hb September 2010
Acara ni mmg tiap tahun kami lakukan,dari zaman bujang, bercinta, bertunang,
berkahwin & dah ber-anak setiap thn tetap kami luangkan masa utk berbuka puasa bersama-sama.
Actually ade kwn saya yg juga kwn en.hubby jadi kami ni dah jadi 1 geng dah dgn wife/husband masing-masing.


Ahli Majlis Yg Terlibat

Zairul's Family

Azrin's Family

Shafiz's Family

Syah's Family

Fyzan

Saiful

My Family

&

Tempat Berbuka Puasa

Sini

Menu


Yang Diorder Utk Berbuka

Ikan Siakap

Daging

Sotong

Udang

Ayam

Ketam

Sayur

Tauhu

Sup Sirip Yu

Ribena Laici

Limau Asam Boi & Longan

Haaaa....bnyk kan?
Mkn smpai pengsan!
Heheheh...sbnr nyer biase kami pegi Kelana Seafood tiap thn
tapi thn lepas & thn ni dah tak pegi.
Cari tmpt baru pulak.

Selesai!

Seronok sekali-sekala berkumpul mcm ni..biase hubby & geng-geng lelaki je pg minum mkn same kat office,
kami yg perempuan jarang jmpe walaupun 1 bangunan tapi lain department.
Yang lelaki semua 1 department kecuali Azrin & Fyzan tapi diaorg still pg breakfast & lunch same.
Harap acara ni diteruskan sampai bila-bila.
Hehe..

Okey la nak setelkan keje sikit. lagi
Ta ta ti ti tu tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang