thumbnail

Tuesday, November 30, 2010

Award

This award taken form AyuKhairy


1. Nickname untuk tuan empunya blog:
Izwa


2. Ucapan untuk yang memberi award:
Tq Darling


3. 6 fav artist / singer / group:
1. Britney Spears
2. Mariah Carey
3.Celine Dion
4. Siti Nurhaliza
5.Faizal Tahir
Sory minat nie jekk..yg lain sekadar layan jek..

4. Tag award pada 10 rakan blogger:
Nak bagi kat semua org, sila amik ye..amik tau..

~ Bila Family berFamilyday ~

Sabtu lepas 27.11.2010 kami berfamilyday dekat PD.
Atan & Co. Family's sahaja.
Cadang buat tiap tahun jadi kali ni adalah kali ke-2 kami berghatering.

Kami

Aktiviti Pagi


1. Bergambar
2. Bersukaneka di tepi pantai
























Aktiviti Petang
1. Mandi Pool
2. Karnival Fun Fair







Aktiviti Malam
1. Penyampaian Hadiah
2. Cabutan Bertuah
3. BBQ






Hadiah nyer..


Memang fun mmg happenig hilang segala masalah ketika itu!
Syokkk gilerrr!!Hahahaaaa.....
Bayangkanlah adik beradik abah ada 13 org..tambah dgn pasangan masing-masing dah berape
then anak-anak dah berapa org tambah pulak anak-anak kami!Wahhh..mmg meriah!
1 pool jek penuh sarat barat semua kat dlm tuh.
Duit dicollect setiap bln jadi bila tiba mase nyer mmg mcm kenduri kendara kat sane.
Dapat la beli hadiah, t-shirt, makanan, sewa banglo kat PD tu.

Saya skrg ni tak sabar nk tunggu thn dpn sebab saya & kwn2 pulak ade aktiviti mcm nie.
Dulu mase kami bujang-bujang skrg dah beranak pinak mesti lagi meriahkan?

Tak sabar nyerrrrr....hheeheheheeee....

pssttt...1 hari nak siapkn entry nie sbb tak boleh upload gambar..

Monday, November 29, 2010

Family In Law Photoshoot

Waaaa..lame nyer nak siapkn entry nih!Disebabkn tak boleh upload gambar...grrr...
Skrg ni baru la boleh cerita psl kami semua bergambar kat Labuan mase raya aidiladha.
Bersama-sama family mertua.
Abah mak adik-adik ipar bkn main excited nak bergambar ni sampai panggil photograper dtg rumah.
Bkn ape jarang-jarang skali family hubby berkumpul dgn lengkap nyer.
Ye la hubby & abang dia kat sini yg lain semua kat Labuan.
Jadi skali balik mmg la kene simpan kenangan tu.

Mak abah

Seluruh keluarga

Adik Iparku

 
Adik iparku juga

Adik Iparku lagi..

Keluarga abang ipar

Keluarga kecilku..

Psstttt.........cerita dah basi.waaaaaaaa..............

GiveAway Sempena Anniversary Blog


Yesss...di tag lagi!I like..!!

Happy Anniversary Warnida.....Yehooooo..!!!

Friday, November 26, 2010

Cuti Terakhir Utk Thn Nie?


Esok kami akan ke PD utk family ghatering belah abah.
Last year pun PD thn ni pun same..
Adakah ini cuti terakhir utk thn nie?
Jeng jeng jeng...kekekekeek....

Saya tak sabar nak habiskan tahun ni sbb thn dpn penuh dgn perancangan.

So kwn-kwn dah ade perancangan utk thn dpn ke?

Thursday, November 25, 2010

"kids & baby photo contest"

Di Tag utk masuk contest!
Ok ok ku buat ye pn.fazly.
Hehehehe...sape nak join jom masuk.
Sebab hadiah dia ialah ...

Earring dari lazo diamond jewellery.white gold.
class tak hadiah dia?



Soooo...gambar yg dipertaruhkan ialah..
tadaaaaa...!!!!


Gambarku mase kecik dgn arwah onyang..
Sweetkan? & Perasan kan?hahaahaa.....

So nak tag :
ayu cactus berduri
ayu khairy
wina a.k.a mama kira
umisofie
pah zaifah azny
aike a.k.a mama sazha
kak lin
mama suraya.

Ok ok dah tag!

Oppps...cepat sebab tarikh tutup : 31 November 2010!

Line Tipon...?

Kwn-kwn..
Kalo kiter nak tukar dari prepaid ke line pakej mane yg ok?
Maxis ke, digi ke or celcom ke?
Kalau boleh nak line yg kalo pegi hutan skali pun line dia tak hilang!
Hahahahaha...mcm la masuk hutan sgt!!
Sebab nyer penggunaan prepaid saya setiap bln amat-amat la bnykkkk....jadi baru skrg la trpikir nak amik line.

So ape kater survey?

Wednesday, November 24, 2010

Horayy..Horayy..Balik Kampung!!

Tiket

Sufiya Irdina

Syahmi Irsyad & Sufiya Irdina

Kami menunggu panggilan masuk..

Kapal kami Boeing 737

Syahmi Irsyad

Makanan kami..Nasi Lemak Sambal Ayam.

Kuew Tiaw Ayam Soy Sours 


Kekenyangan..

Zzzzzz....

Landing...

Labuan Airport

Waahhhhh...baru boleh bersiaran!!
Seronok nyerrrrr.....!!

Baru boleh bercerita.Haahahaa..padahal cerita dh basi dah.Ciss...
Nak cerita kami fly di pagi raya aidiladha tu..Hehehe..sebab nyer time tu je tiket yg ade. Jadi dlm kapal terbang kami ade dlm 10-12 org jek..kalo campur dgn pramugara ade la dlm 17-19 org jek dlm 1 kapal.
Ye ye ye..pramugara je ok tak lgsg pramugari!
Diaorg siap pesan kalo nak baring-baringkan anak amik je seat mane2.

Kami berolak pukul 8.55 pagi & tiba pukul 11.20 pagi.
Terus ke rumah nenek makan-makan.
Kat sane tersgt la panas!Panas terik ow...tapi tiap mlm hujan daaa....

Rumah mak abah





Cantik tak umh mak abah..?
Haaa...jgn tak tau semua ni baru renovate.
Kekekekek...balik kg tapi umh bandar!
Syok syok syok..balik pun setahun skali je.
Next year nak balik lame sikit.Nak jalan-jalan ke KK pulak dgn family hubby..
Kami semua balik mak abah siap panggil org dtg tangkap gmbr family.
Yang ni next entry ye...

Psstt...ini boleh upload sebab ku duduk kat kaunter okey..pakai pc kaunter!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang