thumbnail

Wednesday, January 19, 2011

25 Things About Me..


25 Things About Me.


Ditag oleh Kak Liya. Tq kak..
Okey sedia.....mula!!Kekekekeke....

1.. Dah kawin okey...dgn suamiku yg dikasihi..serta mempunyai anak sepasang.Alhamdulillah syukur..
2.. Anak ke-2..eh sama dgn hubby laaa...Hihii..buat-buat terkejut plak!Ahaakkss....
3.. Family panggil saya - adik walaupun saya ada adik.Hahaha....adik la sgtttt....
4.. 14/02/2011 ni genap 7 tahun saya mengenali hubby ku..

5.. Paling benci sayur!!Huhuhuuu...ampunkan mama anak-anak sebab susu kamu takde rase sayur..

6.. Orang KL...jati KL la ni walaupun belum pernah teroka 1 KL.Hahahaa...

7.. Mak mertua org Labuan & Abah mertua org Johor.

8.. Jodoh saya dekat jek...jumpa 1 bangunan kat tempat keje.Kekekekeke....jenuh bercinta dgn org jauh dpt org dekat.Opsss....lupakan kisah lama pleaseee...

9.. Lahir pada 09.09.1982...ye ye..saya dah tua...hahaahaha....

10.. Saya seorg yg cepat marah tapi cepat sejuk....

11.. Sensitif ke?Rase mcm tak tapi tak sure la pulak....ye kotttt....

12.. Sangat suka shopping...tapi nak tinggalkan dah acara ni utk kehidupan kami sekeluarga.

13.. Sangatttt suka berjalan melancong walaupun jarang skali dapat pergi berjalan..Heheehe...

14.. Sgtttt sgtttt fanatik dgn tv.I love Bones,Csi,Criminal Mind,NCIS..etc....hahha...yg ni laki aku tak berkenan sgt okey sebab dia tak dpt tgk citer lain kecuali kalo ada bola..

15.. Sggtttt suka mkn tapi skrg ni tgh diet...sory fastfood...

16.. Tak suka kemas rumah or lipat kain...huhuu...sory tapi suka sgttt basuh pinggan!Tapi terpaksa buat okey...sebab nyer kang laki aku cari lain pulak!

17.. Suami saya sgtt la pendiam & cool person...jarang skali marah..jarang ke tak pernah nie?
Hmmm...ape pun i love u lah abg..

18. Setiap hari saya akan ke taska pagi & tengahari utk susukan anak.Ye..saya fulltime BF.

19. Suka sgtt tgk wayang...tapi dah dekat 3 tahun 7 bln dh tinggalkan..last pegi 26.06.2007..(1 hari sebelum bersalin & tak sempat tgk Transfomers.Haahaha...ingt tarikh sbb transformers kuar 28.06.2007)

20. Suka sgt mkn spagetti lagi-lagi kalo Secret Recipe & Pizza punyer..huhuhu...diet please!

21. Suka dgn lagu Britney Spears,Celine Dion & Mariah Carey...tapi layan gak lagu lain!

22. Saya fanatik dgn David Beckham..dulu laaaa...skrg dah kurang dah tapi skrg ku layan game MU jek...Hehehehe...

23. Happy bila tengok anak-anak gelak-gelak main bersama.

24. Saya suka berkawan..dan mudah berkawan dgn sesiapa saja.

25. Saya seorg yg sgt berdikari.

Eh eh.....dah abis ke?Hmmm...nak tambah smpai cukup bleh?
Hahahahha....ni org yg giler dgn diri sendiri!!


Syarat tag ni kena tag 25 orang. Hah?!Banyak nyer kak....alahaiiiii.....
Adikmu ini cuba la ye tag...

 2. maz-naz
4. e.d.y
6. idazs
8. nieda
9. fataka
15. farzly

Okey okey...ni semua aku amik random okey..no tu bkn la ape pun sekadar no jek..ni la name-name diantara nyer...yang lain kalo nak amik sila sila la amik ye..sila la amik..sila la buat sebab kalo tak kenal maka tak cinta walaupun dah kenal still tak boleh bercinta!
Hahaahahaha...haram okey sesama perempuan or lelaki sebab ku dah kawin!
Kekekekekek......

3 comments:

ayu said...

wahhhh...kena tag...no 1 lagi tu..cayalah..harus kena buat ni..ok, nnt mlm ni ayu buat ye..thanks izwa..^_^

Mrs.Eady said...

okey..amik ye..:D

Lulu caldina said...

semoga terpilih..weee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang