thumbnail

Wednesday, January 26, 2011

Adik & Timun Nyer!


Nak tau tak?
Anak dara saya yg sorg tu suka sgttt mkn timun & carrot yg abang pulak teramattt la benci sayur!
Hahahaha...sama mcm mama dia la tak mkn sayur.Huhuhu...

Tak caya?
Tgk nih!

Nyum..nyum..

Kusyuk giler...

Kalo bawak pegi jalan la..bg je dia pegang timun or carrot sure diam je la tak bnyk kerenah!

Minum??

Hehehehe....bkn minum betul pun!
Itu tgn abah dia kepit tak bg minum. Adik minum susu mama la...hehehehe....

11 comments:

~ yus ~ said...

mesti suami suka mkn sayur ni. Betul lah tu biasa anak lelaki ikut ibu, anak pompuan ikut bapak...hehe.

Mrs.Eady said...

kak yus : sgt btul....abah nyer mmg suka giler teramat dgn syur2 nie.hehehehehehe....tapi mama nyer...huhuhuhu....bleh nangis kalo di paksem kn sayur...

:: noremy anak rahmat :: said...

hehehehe..comey sgt anak dara izwa tu...

paling suka hairband dia tu...

bgusla kecik2 suka sayur...

wahida said...

wah, bestnya anak suka mkn sayur, kalau anak2 aku, mmg sampai sudah la x mkn sayur...huhuhu....

IDAZS said...

dulu masa umur baya sufiya ni saya bekalkan carrot sgn finger food kalau klua jln2 :)

Mrs.Eady said...

noremy : skrg headband tu dh x muat.huhuhuh....:D

wahida : same la wahida syahmi tu mmg lgsg tak suka sayur!

Mrs.Eady said...

idazs : skrg ni sufiya still lagi layan sayur ni tapi tak tau la besar skit nnti.kekekekke...:D

E.d.Y said...

awet muda la makan timun je..huhu

Mrs.Eady said...

e.d.y : hahaahaha.....dh mcm rabbit pun ade ni asyik mkn sayur ni jek..:D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye adik comel:) nak jugak, syuap sikit..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hai auntie tg sweet : meh share dgn adik meh..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang