thumbnail

Wednesday, January 05, 2011

~ Aktiviti Kami - Part 2 ~


Meh meh kita sambung cerita yg ala ala dah basi nih!Kekekekeke...layan je la ek korg.
Sooo..mane nak start?
Oh....lepas kami mkn-mkn tu kami terus pegi main boling!
Ye ye ye...kami main boling.Saya pun tak percaya saya main boling berdua dgn hubby.Hahahaha...sebab nyer kami ni takde aktiviti bersama lepas ade anak-anak nie.Lgpn saya ni bkn la pakar sgt main boling nih!Haduii laa...ini kalo ke-2 saya main dlm thn 2010 setelah dh dekat 10 tahun tak main boling.Hamikkk ko...dekat 10 thn x main boling!
Tak berkesempatan!Hahahaha...biase la semua kami urus sndiri.Kami tak pernah tinggalkan anak-anak kat ibu or taska & kami pegi berjalan.No..never...coz my hubby tu susah nak lepas anak dia tuh!
Opsss...terlajak sudah cerita nyer...

Okey mula-mula kami main 2 frem jek lepas tu mcm best jek kami tambah lagi 1 frem.
Muahaahahaa...mama abah lepas gian,anak-anak tgk jek mama abah dia bergumbira!
Takpe la skali skala kan..
Okey okey...nak stop dah.Cuci mata je lah ye.

Wangsa Walk Super Bowl

Kita bergambar dulu!

Lagi..lagi..& lagi..

Dgn abah pulak..hihihi...

See..anak dara tgk je abah dia!

Kami berdua je.

Abg pegang kepala adik sb takut kene bola abah tu!

Amatur!Hahahaha... 

Tunggu ye nak..tunggu..

Skor kami! 

Dah start boring..

Hahaaha...bila tgk gmbr anak-anak ni kesian pulak!Tapi kami pun tak lama sgt mase tu..abis je terus balik.Anak-anak terus tido dlm kete.
Hubby ckp..okey jugak aktiviti mcm nie sbb mula-mula kami rancang nak tgk wayang tapi Syahmi ngn Sufiya ni jenis tak boleh dgr benda yg kuat-kuat.
Mgkn sebab kami dah terbiase tgk tv or dgr radio dlm keadaan perlahan.
Sebab tu kami jarang pegi tempat mcm riuh rendah..nnti Syahmi ajak balik.Hehehehe...tak harapan la mama nak peg Sure Heboh!Kekekekeke....

Pssttt....ape lagi aktiviti yg boleh kami buat ek?

5 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

izwa,sapa menang lawan bowling?hehehehe..nor xreti main..jenuh usben ajak..baling je msti masuk longkang...menci!!!

Mrs.Eady said...

noremy : for sura la hubby sbb dia bekas juara kat office tu dulu...heheheeh...

nieda said...

bestnya main bowling

Mrs.Eady said...

nieda : best mmg best..layan sgt main boling nie.

:: noremy anak rahmat :: said...

yeker?hehehehehe...teror la usben izwa yer..juara opis..kalo nor msti juara masuk longkang...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang