thumbnail

Monday, January 03, 2011

~ Aktiviti Kami - Part 1 ~


Lambat dah nak bercerita psl kami pegi jln-jln lepak-lepak hari ahad 26.12.2010 haritu.
Terlupa nak cerita sebab kes umh terbakar tu laa...

Mula-mula cadang nak pegi tgk Dino Alive la..Nak bwk anak pegi mandi Desa Water park la tapi sebab dah Sufiya bgn lambat skit haritu jadi kami pegi ronda-ronda seluruh Wangsa Walk je la.
Dekat & senang,lgpn kat sane luas skit nak jln-jln.
Sebenar nyer kami ni jarang dpt peluang utk melakukan aktiviti kami sendiri sbb biase hari sabtu/ahad kami bnyk bwk ibu keluar kemane ibu nak pergi.
Jadi hari ahad tu kebetulan ibu nak duk rumah je jadi kami bwk la anak-anak jln lagipun seminggu hubby kursus kat Kuantan tu,anak-anak pun dah rindu ngn abah diaorg..ke mama nih?kekekekeke......opss!!

Syahmi

Sufiya

Ultraman lagi!

Tgh pilih cd ultraman.

Confius sudaahh..

Hah...ni la cd nyer!

Dah penat jln pusing-pusing kami singgah mkn dulu sebelum ke aktiviti seterusnya.
Kira nyer 1 hari la kami kat luar..Hehehehe...lepas gian!
Kami mkn kat sini..

GeorgeTown White Coffe.

Branch Wangsa Walk.

Tunggu makanan.Hihih...

Air Kami

Saya punyer!

Hubby punyer..

Syahmi punyer..

Sufiya punyer..


Suap jgn x suap..hehehe..

Sedap jugak mkn kat sini lagi-lagi air dia.
White Coffe ais...wahhh.....mmg sedap kalo minum skali skala!Lagi-lagi saya ni jarang minum ais, saya still berpantang ais dari dulu sebab saya susukan Sufiya.Tapiiiii....sebulan skali saya mesti minum skali jeekk..
Lepas gian la katekan!Hahahahahaha.......

Okeylah nnti kiter sambung ek sebab ade keje skitt....
Tungggguuu....aktiviti kami seterus nyer!
Kalo nak tunggu la yeee...Hihihi...

4 comments:

nieda said...

sedapnya food. nieda kalau pergi style kopitiam mesti order kuewtiaw grg..sedap kan..

Mrs.Eady said...

nieda : mmg sedap laaa...tapi kene mkn time panas2 baru sedap..:)

ayu said...

nampak mcm menarik...mesti sedap kan

Mrs.Eady said...

ayu..sedap jugak la lagi2 kuew tiaw dia tuh..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang