thumbnail

Friday, January 21, 2011

Aku Pelik Sgttt!!



Aku pelikkk laaaaaaaaa....nape Russian Federation dtg sini?!
Aikksss...dari mane nie?
Pelik laaaa.....!

Ni pun aku pelikkk...diaorg pandai ke baca bahasa melayu nie?
Aissssyyyy......kepelikkan melanda diriku mengenai RUSSIAN FEDERATION nie..
Tolong...tolong....tolong hilangkan kepelikkan aku nie!

6 comments:

~ yus ~ said...

akak pun pernah trafik datang dari sumber yang sama mcm ni..

memang pelik kan..huhu

Mrs.Eady said...

kak yus : benda ni betul ke tak nie??

wahida said...

benda ni betul la... x yah pelik la..maybe ada org malaysia duk google something, terus lepak kat blog ko...

nieda said...

nieda pun selalu dpt. Dari Canada lah, RUsia lah. Maybe org malaysia duk kt sana. Atau lagi satu cara ip adrress mereka tukar jadi negara lain. yg kes ini hubby bgtau. Boleh buat

E.d.Y said...

student yang belajar medic kat sana kot...

(tiba2 menyesal tolak tawaran medic kat rusia..hehe)

Mrs.Eady said...

e.d.y : kalo tak ku berkenalan dgn doktor skrg nih!kekekeek...:D

nieda : myb la..izwa pun tak pandai sgt bab-bab nie.

wahida : iye kot kan..diaorg msti boring kat oversea tu kan!kekke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang