thumbnail

Monday, January 10, 2011

Award The Best Follower - dari kak yus



Yehaaaa....hari ni dpt bnyk berita gumbir la!
Mula-mula en.hubby ajak pegi TBR 30hb jan - 1 feb nie...alih-alih ptg dpt pulak award dari kak yus.
I suka lah hari nie...Hihihihihi...

1. Ucapan Anda : berdozen jutaan utk kak yus sbb sudi bagi award nih.Terharu nie...ishh....terharu sungguh!

2. Berikan 4 ciri lelaki/perempuan idaman anda utk anda jadikan suami/isteri? : 
Issshhh...soalan ni susah la nk jwb.Sebab nyer dh dpt pun org nyer..Kekekeke...tapi ade jugak yg saya idamkan tapi takde kat si dia.But itu bkn penghalang nyer utk saya syg dia.Cewahhhh....isy..malu i!

3. Berikan 1 tips ringkas utk kekalkan hubungan dgn pasangan anda. :
Tips....hmmm....bertolak ansur la kot. U marah i tak marah if i marah u jgn marah.Itu jek!

4. Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta? : 
Hah..ade ke??

5. Letak 10 link pilihan anda & beritahu mereka telah memenangia award ini : 
Ramai nyer....tapi lagi ramai nk dipilih lagi susahhh....
5. Nieda
6. Idazs
7. Wina
8. Aike
9. E.D.Y
10. Suziey

Huwaaaa...sebenar nnyer kalo bleh nk bagi kat semua tapi dah syarat ckp 10 ni mcm mane....Nak kene bg tau ke?Alaaaa...tggu diaorg singgah bleh tak?Bleh laaaa.......sbb nyer internet ni ala-ala siput vavi dah nie!
Satu lagi nak bg kat follower yg rancak singgah, nak bg yg silent singgah..nak bagi yg sekadar lalu-lalu pun bleh tak!Ishh la....bleh ke bleh ke??

Ape pun thank's again pada Kak Yus.
I terharu u...

Pssstt..pada follower baru..sila la letak link ek senang saya nk follow balik sbb nyer ade yg follow saya tapi saya x link anda..letak ye...

6 comments:

syazharchoixee said...

huhuhu sebenarnyer aku ni jarangggggg sangat terima award2 cam nie...
so cemana nak main yer?
tp kalini aku akan cuba buat..padahal follower aku pon tak sampai 10 olangg woo.. hahahha
p/s: ko boleh bagi aku tips tak cemana nak bg ramai org follow kiter...tp aku pon jenis jarang upload coz kene pikir story..voleyy?

Mrs.Eady said...

hamik gmbr ni save dulu pastu baru la upload tepek dlm blok ko.kekeekek...nnti aku ajar sbb nyer aku dh nak balik..:D

~ yus ~ said...

wah! Cepatnya amik. Terharu juga, sebab dengan sepantas kilat izwa dah buat...tq

Sama2 kita memeriahkan dunia blog ni kan...:)

wahida said...

ok ok...kak yus pun ada tag aku jugak ni...naya la kalau x buat...huhuhu...

NM02 said...

yey yey... award thn baru. makaceh laling!!!

Mrs.Eady said...

nmo : welcome..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang