thumbnail

Thursday, January 13, 2011

BW yg hilangkan resah aku!


Nak hilangkan bad mood aku ni, ku BW la semua blog list yg ado kat dlm list aku nie..
Alih-alih....ade la yg membuatku tersengih.
Wah dah chill lah!
Mula-mula kene mintak izin tuan tanah dulu sebab nk copy. 
Biler tuan tanah nyer fathaka dah izinkan ku ape lagi dgn pantas la buat entry nih!
Hehehehe...sharing is caring okey.

Okey la baca je lah!


Percaya ke tak terpulang..tapi kalo boleh jgn buat laaaa kalo tak ada yg mkn penyepak pulak.
Kekekekeke....lawak btul lah kenyataan ni.
Betul ke tak nak kene try ke?
Hahahahaha....haduiii.....

9 comments:

NM02 said...

wah... menariknya... i like!!! hehehehe... nak msg en. suami skang..ngeh3x

Mrs.Eady said...

kekekekekeek...kekekeekek....suka ek!

~ yus ~ said...

hehe...info menarik.

E.d.Y said...

nak kene kawen ni...huhu

wahida said...

wow!!! takkan tgk je kot? ahaks..

Yan said...

Eh.. tak baca ke yg terbaru.. Menyusu kan hubby pun ada khasiatnya tau...hee.. tak sesuaiii...

Mrs.Eady said...

kak yus : kekekeke....:D

e.d.y : muahahahaha....kawin jgn x kawin!:)

Mrs.Eady said...

wahida : oppss....hahaaha...haduiii...

kak yan : kekekke....jauhkan laki dr barah btul x?

ibudhani said...

heheehhe....info menarikkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang