thumbnail

Tuesday, January 25, 2011

Contest " If I Have RM100~ "



Syarat2 contest ni senang je..


1) Upload pic barang yang anda idamkan. 

Nak nie....bleh tak??


RM90 sahaje...Dari Blog sini.

2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.

Nak sgttttt benda alah nie sebab kalo ikutkan dah dekat 5 tahun (masuk thn ni la) ku tak beli perfume!
Huwaaaa...last skali beli perfume kawin, itu pun dah 3 tahun lepas abis dah.
Bkn tak nak beli lain tapi ade je benda menghalang tiap kali ade duit lebih bile nak beli perfume nie!Huhuhu....sedih!
Soooooo...kalo ado RM100 akan ku beli or mintak benda alah nie.
Hihihi...bleh ke?bleh ke?bleh la tuuu....

3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 ) : dah follow.

4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ " : sudah.

5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni : siap.

6) Tag pd 3 kwn yang lain.

3. idazs

7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu.. : sudah!

6 comments:

wahida said...

gud luck bebeh!!

MataHati @ MH said...

err..mcm best jer tapi kalau request robot boleh tak? hehehe

good luck yer.. ;)

E.d.Y said...

good luck yer...;)

Mrs.Eady said...

wahida : jom join!tq beb..:D

mh : jom join ape salah nyer...)

e.d.y : tq so much!

erienz said...

salam kenal, jom singgah blog sy...
comelnye anak...geram tgk...

Mrs.Eady said...

erienz : tq so much..insyallah saya akan jenguk ye..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang