thumbnail

Tuesday, January 25, 2011

Dinasour ke Rasaksa?


Rase nyer cuti raya cina ni nak pg tgk Dinasour lah atau lebih dikenali dgn panggilan raksaksa oleh Syahmi!
Agak-agak ramai tak org nnti time cuti-cuti tu?
Huhuhuu...malas la nk bersesak dgn org!Hahahahahaa.......
Sebab raya cina ni kami tak kemane-mane.Jadi kami rancang nak pegi tgk Dino Alive ni kat PSN.
Tgk blog org lain semua dah pegi takkan kami org KL sendiri tak pergi?
Rugi owww...bkn selalu dpt tgk benda-benda mcm nih!


Nak senang lagi?


Atau sila la terjah web PSN utk keterangan lebih lanjut.
Tiket pun tak mahal sgt.

Sooo..ape lagi?Jom kwn-kwn!

7 comments:

mOoN said...

wah..dinosaur...best tu...

http://www.munirahizzan.com/2011/01/bcr-bukan-bloggers-chicken-rice.html

:: noremy anak rahmat :: said...

wah...beshnyer bawa anak2 jalan...

p/s:ada tak syahmi minta nak pakai baju otromen?

LIP (^_^) said...

thanks for this info!! :)

Mrs.Eady said...

moon : salam perkenalan...best tau nnti kiter pg terjah okey?

noremy : abg syahmi always mintak pakai baju otomen dia tiap pg.kekekkeke.....:D

lip : sharing is caring...:D

wahida said...

aku pun ingat nak bawak anak satu hari nnt...

Mrs.Eady said...

wahida : benda ni smpai bln 5 tau.jgn x pg rugi ow...:D

syazharchoixee said...

aku dari start dec lg nak g..tp ada jer halangan..mayb minggu CNY ni leh la aku bawak syazha.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang