thumbnail

Friday, January 28, 2011

:: Kecewa + Gembira ::


Smlm mendapat perkhabaran kecewa dari en.hubby..
Huhuhuhu..tak jadi pegi Mersing!Huwaaa.....
Melepas ku nak pergi belah-belah sane.Jgn la terkejut ku ni teringin nak jalan belah sane sebab ku tak pernah sampai area Utara,Selatan & Pantai Timur nie.Last skali pernah jejak 5/6 tahun yg lepas.Itu pun mase bujang-bujang.
Bak kater en.hubby 'jimat gak sebab tak jadi pegi mersing.'
Huhuhuhu...sedih!

Tapi...tapi...tapi...ku gembira sebab plan nak ke TBR tetap jadi!Hoye hoyeeee...tak sabar nak tggu hari ahad nih!Kekekeke...ini pun 1 lagi gak..tak pernah ku jejak sini jadi excited terlebih la nie.Huhuhu..mak yg lebih dari anak!Haaaiiiitt...........


9 comments:

~ yus ~ said...

Oklah tu mak kena terlebih dari anak. barulah anak dapat belajar dari mak.

nanti dia dah besar, barulah terlebih2 sbb dah belajar kan. Masa tu mak pulak pening..hihi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus : muahahahaahha....haduii lawak la kak yus nie!mak nyer mmg selalu excited lebih dr anak.kekekekek....tggu la mak ni pening biler sikit hari lagi anak tu beso!kekekeekke...:D

wahida said...

alaaaa, awat x jadi pegi mersing lak?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : ntah sbb abg iparku kene kerja jadi nyer hubbyku pun x nk pg.haduiii......:(

NM02 said...

ooo... nak p tbr ye.. ok, hepi enjoy la kat sane ye.. jgn luper main gelongsor pusing tu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : ni semua keracunan dr mek jah ngn kamu ler...tertarik ku nk pegi tbr nie tau.heheheeh.....

btw..tq dear..:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

TAHNIAH JADIK WAT HEADER TU, slam perkenalan k...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

jom register heartbeat leh tambah side income...tutorialnya ada kat blog kita

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mama balqis : tq so much ye..:D
btw..dh daftar tapi tak tahu nak buat mcm mane kat stu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang