thumbnail

Monday, January 10, 2011

Mkn-mkn Di Harijadi Ibu


Hari sabtu mase harijadi ibu kami anak-anak bwk ibu pg mkn kat Barra Cafe.
Ala...tmpt biase yg kami pegi.
Time tu semua lauk sedap gilerrrrr kecuali nasi dia keras skit.Hihihihi...biase tak mcm tuh agak nyer sbb org ramai jadi nasi pun x sempat nk masak elok-elok.Tapi takpe..tetap terbaeeekkk....5 bintang!

Jom kita layan gambar je laaa....sebab keje tgh bnyk nie.

1st : acara bergambar dulu utk sebelum kuar umh.Hahahahaa......

Keluarga kecil saya

Sufiya Irdina Suhaidi

Syahmi Irsyad Suhaidi

2nd : Acara bergambar mase tunggu makanan yg diorder!








3rd : Makan time!Nyum nyum...








4rd : Kami Sekeluarga


Ibu Kami.

Muaahahahaa....yg kelakar nyer harijadi ibu tak pernah ada kek.
Ntah kenape yeee...Hmmmm...
Takpe takpe thn ni ade kalian & pembaharuan!
Nak tau tunggu entry ptg ni or esok ye.!

Btw..kami mkn-mkn ni saya share ngn kakak saya belanja mkn nie.
Biase ibu je yg belanja jadi kali ni kami la pulak.

Kwn-kwn..sape yg duk area Cheras & Ampang dtg la mkn kat sini.
Try tgk sedap ke tak.
Berhampiran dgn Tesco Ampang jek tmpt nie...sila la terjah!

Okey okey...time kerja!!!!Kerja...kerja...kerja.....

8 comments:

Yan said...

Happy bufday utk ibu. Kat mana tpt ni?

Mrs.Eady said...

kak yan : tq kak..oh sory sory!!
barra ni berhampiran dgn tesco ampang..;)

~ yus ~ said...

Hari jadi emak akak pun tak pernah ada kek. Dia tak suka kek kan..hehe

Seronok dapat makan2 sekali sekalai diluar dengan seisi keluarga kan.

Selama hari jadi untuk ibunya...

Mrs.Eady said...

kak yus : tq kak..hehehee...nk beli tapi mcm malu pun ade.Kami ni jenis dingin beku skit....muahahahaa...

NM02 said...

selamat hari jadi ibu... *_*

Mrs.Eady said...

nmo : tq tq tq..:D

~ yus ~ said...

salam,

ada award untuk izwa.

nanti ambil ye..

http://maz-naz.blogspot.com/2011/01/award-best-followers.html

Mrs.Eady said...

tq kak yus...terharu nyer!!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang