thumbnail

Thursday, January 06, 2011

Nuffnang?



Orang ade Nuffnang ko pun letak Nuffnang tapi ade ko kesah nak check ke ape ke?
Kekekekekeke...itu saya lah tu!
Saya letak sbb suka tgk iklan tu gedik-gedik jek!Kekekekeke...bkn sbb nak cari duit pun.
Tgk-tgk ade RM1.50!Hahahahaa....kelakar la sbb org lain dh puluh-puluh or ratus-ratus.

Takpelah..sebab letak pun utk suka-suka jek.
Hihihihih...

15 comments:

nieda said...

sikit2 lama2 jd bukit

Wina Momma Kira said...

betul cakap nieda tu izwa..sikit² lama² jd bukit

wina pun mula² letak iklan nuffnang untuk suka² je tapi bile tengok makin masyuk, secara x langsung bg kite semangat nak update blog :-)

NM02 said...

esok lusa bila bukak balik, terbuntang biji mata... hehehe... gud luck wif nanang.. ahakss

Yan said...

sikit2 dulu, nanti lama2 jadi bukit.. boleh belanja..

wahida said...

caiyok izwa!! caiyok!!

ayu said...

ayu lg best izwa..hehe.tak buat pun..

Mrs.Eady said...

nieda : sikit-sikit bukit lame lagi nak membukit.kekekeekke....lawak la pulak!

wina : semangat sbb ramai kwn2 yg dtg singgah..itu semangat izwa..:D

nmo : hheehhee...tak sabar nk tunggu time tuh!kekekeke...

Mrs.Eady said...

kak yan : bleh jekk..belanje semua org mkn ais krim...hihihihi...

wahida : go izwa go...hahahaha!!!

ayu : izwa letak ni pun sbb ade org ajar letakkn kalo tak mmg ler x reti.

maszmadi said...

hikhik sama la kita pon..... tapi swonok jerk tengok orang lain punyer dah pul@rat@rib.. hehe

Mrs.Eady said...

mas : ku suka sbb benda tu tergedik-gedik sgttt...kekeeek...

~ yus ~ said...

Oklah tu, lama2 mesti jadi bukit. Akak pun dulu letak suka2 je. Tapi bila tgk semua orang cash out kan earning mereka dengan jumlah yg banyak, teringin nak juga....Dah nak dekat 2 tahun join, baru le lepas amaun minimun check-out tu..huhu

Mrs.Eady said...

kak yus : 2 thn??wahh..lame lagi tuh!sbb nyer izwa baru je letak benda2 nie.kekekeke...

ayu said...

izwa dear, meh la ajar ayu plak..ahakkkkk...buat entry pun tak paaa..

~ yus ~ said...

Ha ah izwa. Sebabnya dulu akak malas update blog dan malas BW...huhu

Mrs.Eady said...

ayu : nnti izwa try k sbb nyer ku tak berapa pandai nk buat entry ajar org nie..:)

kak yus : izwa dulu penah malas sekejap...lame sgt blog ni bersawang..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang