thumbnail

Wednesday, January 19, 2011

Saya Sudah,Anda Bagaimana?


Saya sudah ambil insurance anak-anak..
Anda bagaimana?

Tapi yg pelik nyer..kami yg takde insurance sendiri!
Entah kenape ye..Hmmm....
Myb next time.....kot!

Sufiya sudah..Syahmi punyer esok pulak.


Utk setahun terus.
Insyallah..ini utk medical & education anak-anak.
Manelah tau waktu-waktu kami tiada, atleast anak-anak ada backup.

Saya sudah,anda bagaimana?

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

untuk setot dah
untuk ara belum...
aih..
tengah mencari yg seswai dan ejen yg boleh dipercayai..
huhu

wahida said...

hubby aku pun jual insurance, pesal ko x amek ngan dia ha? ayat ugut...kehkeh...

Mrs.Eady said...

sidratul : bagus bagus..:D

wahida : ku tak tahuu..huhuh..sebab nyer dulu pak cik ku keje prudential nih.kekekekek...

IDAZS said...

sudah :)

Mrs.Eady said...

idazs : tahniah..:D

mrsharis said...

alhamdulillah akak anak beranak dah ada insuran.

Izwa, amik tag kt blog akak yer.

Mrs.Eady said...

kak liya : alhamdulillah..kami je blum..anak-anak dh lepas dh..huhu...

okey i comingg...:D

ayu said...

hariz sudah....danial je belum lagi ni...tunggu pelarasan gaji awal bulan 3 ni, baru nak buat plak..^_^

tapi, act husband dah buat dah utk life insurance utk diri ayu, diri suami serta ambik yg family punya, cover 4 org..yg ayu ambik utk hariz n bakal ambil utk danial plak ni adalah medical n education insurance

Mrs.Eady said...

wah...untung nyer semua ade 2 tu..alhamdulillah bekalan utk anak-anak kite utk mase dpn..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang