thumbnail

Friday, January 28, 2011

TQ kwn..




Ni lah header baru ku....
Dari dulu nak belajar letak header ni tapi tetap gak tak reti tapi disebabkan ada yg sudi share ilmu ni berjaya jugak diri ini..Hehehehe...biar lambat asal berjaya kan kwn-kwn?

Oh...jutaan terima kasih pada Mama Balqis sebab sudi ajar kwn-kwn yg lain.
Pada yg nak belajar jugak sila ke sini.

8 comments:

~ yus ~ said...

Nice header Izwa...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus : sb ade yg sudi ajar..kalo tak mmg tak pandai2 bab nie..:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik2, nanti leh la selalu tukar2 kan...jom la register heartbeat, kita ada wat tutorialnya senang je...cayok2

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mama anje : tq ye...nnti izwa try tgk kat heartbeat tu.register dh sudah dah..:D

YAYA AZURA said...

cantik header tu..happy family...

Yan said...

Akak teringin gak. Tp masa memula berblog asik tukar2 je, akhirnya hancus blog..

AMMAR YASIR said...

cantik header... jom join contest ni nak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

NM02 said...

best kan... bilik dia bessooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang