thumbnail

Wednesday, January 05, 2011

Ultraman Lagi!


Haaa...ultraman lagi?
Ye ye.....tapi ini hadiah utk si abg tu sebab rajin belajar kat umh.
Lagi pun nak saje bg dia semangat lagi utk tulis-tulis buku kerja sek dia tu.
Takde la malas-malas lagi.
Hehehehe....kdg-kdg mama dia yg terlebih excited sebenar nyer bkn anak!

Oh oh..ape benda nyer?
Ni..ni..ni dia!

Pen & Jam Ultraman.

Syokkan?Hahahahhhaaa...ape yg syok nyer pun entah!Kekekekee....
Kalo semua nak tahu kat umh tu mcm-mcm benda ade semua Ultraman.
Dari bantal,baju,seluar,baju sejuk,botol air,buku tulis-tulis,patung mainan,cd semua ade!
Oh....set cadar tilam pun mama dia dah order cuma belum pegi byr je lagi.
Yang takde lagi beg sek,kasut,pinggan sudu.
Dah cari dah kat e-bay set pinggan & sudu tapi still tak jumpa lagi.
Beg dah jumpa dah..ade kat Chow Kit cuma belum beli lagi jek.
Kalo sape-sape tau kat mane nak cari brg Ultraman sila la bgtau ekk...
Hahahahaahaa.......

Disebabkan saya 1st customer tadi tokey tu bagi saya nie.
Besar tau!!

Stiker.

Ntah kat mane la nak ditepekkan benda nih.Ishh...ishhh...ishhh...
Ape pun yg penting anak happy jadi kami akan happy jugak.

6 comments:

wahida said...

wah..giler sungguh si syahmi ngan otomen...sufiya lak minat apa?

~ yus ~ said...

Wah! Abid anak saya pun peminat otomen tegar. Cadar, beg sekolah, pencil box dan apa saja yg dia nampak ada otomen dia suruh kami beli..huhu.

lagu otomen pun dia boleh tahu semua dan boleh bezakan yang mana untuk kosmos, dyna, gaia, agul dan entah mcam2 jenis otomen dia sebut..huhu

Salam kenal ye..

Yan said...

kiranya big fan lah ni ye..

NM02 said...

teringat plak masa mula2 otomen ni dihidupkan... masa tu kita kecik lagi ek.. skang dah beralih kat anak2 plak..

Mrs.Eady said...

wahida : anak dara tu pun layan otomen tapi paling dia suka HI-5.hehehee...

kak yus : salam perkenalan...:)
ade jugak yg same rupa nyer...ingtkn syahmi sorg je yg fanatik teramat2 nie.heheheehe...

Mrs.Eady said...

kak yan : fanatik teramat nih bdk nie..

nmo : same laaa..tapi ku dulu kenal otomen tiga jekk..yg lain x tau..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang