thumbnail

Monday, February 14, 2011

7 tahun sudah!


Ehsan dari google

Hari ni genap 7 tahun perkenalan kami..
Walaupun kami baru 5 tahun berkahwin pada bln 6 nnti tapi kami masih lagi dalam keadaan saling kenal mengenali & saya harap kami akan terus berkenalan sehingga hujung nyawa.

Pada suamiku..b bertuah dpt mengenali abg & anak-anak kita bertuah kerana abg adalah abah mereka.
Semoga hubungan kita akan terus berkekalan sehingga hujung nyawa.

Tapi kami tak pernah sambut kerana tarikh ini jatuh pada Valentine Day!
Haram sambut Valentine Day!

17 comments:

risa said...

tahniah ye lalink..semoga kekal ke akhir hayat..tulah, kite suami isteri dah lama mana kawin pon masih nak kenal hati memasing kan...samalah akak jugak;)

~ yus ~ said...

Semoga terus kekal ke akhir hayat ye Izwa....

Yan said...

Semoga berbahagia dunia dan akhirat.

:: noremy bte rahmat :: said...

luv never end...

wahida said...

semoga sentiasa berbahagia...
masih jauh perjalanan kita...

ayu said...

happy anniversary dear...
moga sentiasa bahagia ye..
nak celebrate hari ini boleh, tapi niat la untuk celebrate anniversary n bukannya valentine day...hehe..apa apa pun, semoga berkekalan hingga ke anak cucu ye..

ieda said...

waa dik kebetulan jatuh on valens day yer ..
eppy anibersary yaa .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak risa : terima kasih..kami pun di kira baru sgtt lagi.hehehe..baru 7 thn kenal baru nk masuk 5 thn kawin..so bnyk mase lg kan?hehehe...

kak yus : terima kasih sbb doakan kami..:)

kak yan : terima kasih juga sb sudi doakan kami..:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

noremy : hehehe..i love u u love me..hehehe..same la mcm awak tu..:)

wahida : ye betul masih panjang lagi perjalanan kami :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : hubby ku tetap xnk sambut tapi takpe sb 17hb ni besday dia so bleh terus sambut skali kan?heheeh...

kak ieda : terima kasih bynk2 kak..:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kwn-kwn!!!!ku x bleh nk BW sb pc ku dilanda virus MALWARE bodoh itu sb ade org hntr hntr!!gerammm...

So so sory...:(

MataHati @ MH said...

7 tahun yang membawa kpd ikatan perkahwinan.. so sweet

tak ramai yg mampu bertahan selama ni sekarang. semoga kekal bersama hingga akhir hayat

E.d.Y said...

semoga berkekalan dan berbahagia yer...:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

MH : tq so much..:)

e.d.y : terima kasih atas doa mu itu..:D

ashra said...

congrats k.izwa.hepi2 slalu dgn hubby dan anak2 di sisi =)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : terima kasih bnyk darling :)

Warna Warni Kehidupan said...

tahniah!! moga bahagia hingga ke akhirnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang