thumbnail

Thursday, February 10, 2011

~ Bila Si Dia Berbaju Sekolah ~




Hensem tak anak saya hari ni?
Hehehehe....hari ni 1st day dia pakai baju sekolah.
Sebenarnyer mama dia yg teruja lebih nk tgk anak berbaju sekolah.
Wahhh....anak saya dah besar lah!Tahun dia akan berusia 4 tahun.

Hmm...mcm tak percaya jek...cepat betul masa berlalu ye!

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

huu..
leng chai..
ni school nali?!
mmg ensem lorr.

wahida said...

eh, napa baru start pakai baju sekolah? sebelum ni gi school pakai baju apa?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak sid : tq kak...hehehe...:)

wahida : sebelum ni pakai baju biase ke..mmg belajar tapi tu kelas belajar sambil bermain, la ni dh masuk kelas 4 thn dh kene start belajar betul-betul siap belajar iqraq so kene pakai baju sekolah..:D

Yan said...

tomeinya..

E.d.Y said...

boleh jadi model kembali ke sekolah ni..huhu

SuZiE said...

bestnye duk HQ.. teringin nk duk HQ blk.. n hantar anak kat taska MARA.. huhuhu.. tp xde rezeki lg nk blk.. duk la kat PMN Kelantan ni.. oh, Pn Sakinah dgrla rintihan daku.. hahaha...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yan : tq..hehehe..:)

e.d.y : si bujang ni asyik nk jadi model otomen jekkk....hihihi..

suzie : duk hq mmg best tak dpt bygkan kalo kuar dr Hq nie..huhu..takmo takmo...takutt..

IDAZS said...

bertambah hensem syahmi. ooo, mara ada baju sekolah sendiri yea. seronoknya :) belajar rajin-rajin tau!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : tq..hehehee....mama yg teruja lebih sbnr nyer.kekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang