thumbnail

Friday, February 04, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"



Kenape saya nak hp nieh?


Kenape aku nak hp nie? - for sure la nak sb 1- dah ler free (ade ke org xnk brg free??) jujur nie..hehehehe..., 2- sebab JEJAKA TERHANGAT yg bagi sory walaupun tak kenal tapi my hubby tetap no.1 yg hangat okey.. Hahahahaa....sory again! 3 - sb hp aku yg skrg ni dah lame so nak ler tukar hp lain.Pssttt........aku suka design ni sb mcm BB!heheheheeh..lagi plak aku suka kaler merah.so nice!

Nak kene tag ye :
1. Farzly
2. Wahida
3. Niezzarenna
4. Ayukhairy
5. Kak Liya
6. Aike

Jom kiter try test masuk mane la tau bkn rezeki aku atleast rezeki korg ke...hehehehe...klik kat SINI TAU!

2 comments:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Fara said...

menarik nih..ku dtg nk amik tag..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang