thumbnail

Tuesday, February 08, 2011

: Dino Alive at PSN :


Kiter tgk gmbr je la ye..biar gmbr menceritakan segala nyer.
Sebab ku tak tau mcm mane nk ckp..best ke tak ke..sebab nyer bagi ku biase-biase je tapi bg anak-anak ku mmg diaorg happy habis!Sooo.....cuci mata lah ye.

Pintu Masuk














Dalam
















Dalam lagi










Kids Discovery









Di Luar




Masuk RM10 utk dewasa RM5 utk kanak-kanak.
Dino Alive ni sampai bln 5.
Sooo..jgn ketinggalan!

10 comments:

ayu said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa

IDAZS said...

wah bestnya. tak pernah sampai walaupun rumah dh dekan dengan PSN tu. huhuhuhuhu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : mmg best lagi 1 ade tmpt mandi mcm klcc tu tak ramai org pun.

idazs : pegi la bwk baju lebih..:)

~ yus ~ said...

Nampak menarik. ANak2 lah yang paling teruja kan...emaknya pasti biasa2 saja..

E.d.Y said...

last pergi pusat sains ni masa form 4 xsilap...tp xdpt round semua...rasa macam nak pegi lg la

ieda said...

tmpt mcm nie kalau budak2 pergi memang leka .. nak2 kalau dino tuu gerak2 kan .. :)
best jer sbb ada toys berunsurkan dinoo menarik :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus : anak2 mmg seronok kat situ kak..:)

e.d.y : ini 1st time saya dtg sini.kekekeek...malu jek jadi org kl mcm nih!

kak ieda : mmg anak2 seronok yg tramat sgttttt...tak terhata happy nyer..:)

Nana said...

aritu sebulan sebelum dinosur ni ada
kami ada pergi sini
tu la first tiem jejak PSN..
adeh..nk kena pegi lagi ni
tgk dinosur hehhe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nana : salam perkenalan..& thank's again psl KK tu..:)

hehehee...syok jugak la kat sane kalo pg pun tak rugi ape..:)

bun_nee said...

salam takziah untuk keluarga beliau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang