thumbnail

Friday, February 18, 2011

Hati Yang Marah & Sedih!


Pagi jumaat ni ingt boleh la relax skit chill skit tapi terus sakit hati!
Keluar rumah mcm biase tapi ntah ape kene jalan jem pulak...itu takpe lagi la sb boleh gak layan radio yg tgh interview kumpulan KRU tu..huhu...yang menyakitkan hati tu biler saya singgah kat ada 1 tempat ni sebab Syahmi nak terkenc*ng..Ade la 1 umat ni tegur..
Umat tuh! : Sape name anak nie?
Me : Syahmi
Umat tuh! : Hah?Syahmi?
Me : Nape? (dgn muka pelik)
Umat tuh! : Issyy....biase budak name Syahmi ni membesar jadi budak yg  sgt nakal & jahat tau!
Me : Damn it!!(dalam hati) dgn selambe nyer saya jawab
: bdk kalo nak nakal atau jahat tak kene mengene ngn name kalo tak kenape bdk lain name lain pun nakal ngn jahat??Kalo tak kenapa Juvana tu tak penuh dgn budak name Syahmi?
Umat tuh! : terus terdiam!

Pesanku : aku tak kisah kalo ko nak ckp psl aku tapi jgn sesekali ckp buruk psl suami & anak aku mmg silap besar!

6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

ya Allah...

sabo ye izwa...

pa pe pun,saya doakan ur son membesar menjadi anak yg soleh..

xmoh marah2..

IDAZS said...

giler!

mmg nak kene penampar la org tu.

sabar yea izwa, anak kita, kita yang mencorakkannya.

semoga syahmi menajdi anak yang soleh, amin :)

ashra said...

uihh..selamba giler.
btul tu k.izwa..nakal tak nakal,bkn sebab nama.
tapi,plg sakit hati,die ckp jadi jahat.uihh..kalu saya,saya marah gak..sesuka alam je...nak tentu kan baik jahat..

bagus jawab gtu..biar terbuka sket minda ya umat ituuu..

wahida said...

apahal umat tu? dia sapa? tetiba je sibuk nak tau nama anak org...

pastu ckp benda yg sgt annoying...lahanat sungguh!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

noremy : sabar je la hati ni ye..:)

idazs : ku pikirkan org tua je kalo tak mmg dh bergaduh la jwb nyer...huhuhu...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : akak terspontan jwb mcn tu sb hati panas sgt..huhu....:(

wahida : huhuu...rase mcm nk maki pun ade ms tu tapi mulut ni laju je mcm jwb sb hati dh panas..biler pikir2 balik ape ke jadah nyer la aku layan orgm cm nie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang