thumbnail

Tuesday, February 22, 2011

~ Kwn Sepanjang Zaman ~

Kami Sekitar 2004/2005



Kami Kini..2011..

Syah & Wan Eliza

Zairul & Azira

Azrin & Yana

Me & Hubby

Shafiz & Alin

Our Boy's

Hehehehe...dulu bujang then masing-masing tunang dlm thn yg lebih kurang sama then kawin dlm thn lebih kurang sama last-last anak-anak kami pun membesar bersama.Ye la....dah 1 taska yg same dh tentu la membesar bersama.Silap-silap sekolah sama nnti.Ahaks....

Diantara anak-anak kami










Yang ni Bujang lagi!



Doa saya semoga kami kekal berkahwin beranak pinak sampai ke akhir hayat..

Opss....buat mase ni saya tak boleh komen kat komen punyer tmpt samada kat saya punyer blog or kwn-kwn punyer..saya tak tahu kenape..frust x bleh buka!

7 comments:

~ yus ~ said...

Seronok kan masih dapat jumpa kawan2 masa bujang dan persahabatan tu terus terjalin walaupun dah beranak pinak.

Semoga persahabatan kalian terus kekal selamanya..:)

NM02 said...

kalu bukak pakai IE tak leh, cuba bukak pakai mozilla..

IDAZS said...

seronoknya camnie. kami masing-masing jauh+sibuk. hrp boleh gather2 suatu hari nanti. insyaallah :)

ashra said...

hehe.cite k.izwa samalah cam crita sy dgn mbr2 rapat.kami kawin pun sama tahun,even suami2 pun rapat antara satu sama lain stat dari bujang2 lagi.skang anak2 pun sama membesar.

beskan ada member2 rapat gni.bak kate mak mbr saya..'ni la kawan2 smpi kamu tua nanti.hehe'

wahida said...

wah...mmg kawan baik neh...

Yan said...

emmm..silap2 berbesan nanti..bagus tu..

~ yus ~ said...

salam izwa,

akak tag izwa untuk GA ni...

http://yusgca.blogspot.com/2011/02/1st-give-away-by-deekuntum.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang