thumbnail

Monday, February 07, 2011

Lagi-lagi Otomen!


Brg Otomen Syahmi dah makin bnyk kat rumah!
Hhuhuhuuuh...ni baru tambah dgn toto yg kakakku beli kan.Punyer la suka bdk nih tahap melampau.
Tak caya??Ni bukti!


adik pun pelik tgk abg!

teruja kan?

Ni baru toto....ade lagi benda nyer!



Ni topi..ade lagi tau!Ni haaa...



Ni kalender salasilah otomen!Tapiii...ade lagi tau...tgh nih!


Coco Crunch la pulak....hehehehe...tahap kronik ke anak nih!
Tapi tapi tapi...ade lagi tau!

Beg

Pensil Colour

Ade lagiii....

BB

Tapi!yg paling best nyerrrr.....Syahmi naik otomen tau smlm!Tgk nih.


Masakkkkk smlm lgsg tak nak turun.Kene umpan beli beg sekolah tu baru la nak balik umh.Huhuhuh..anak oh anak.Sebenar nyer ade bnyk lagi benda kat umh tu yg semua nyer otomen.Heheheheh....botol air la,baju la ntah lerrr mcm-mcm ada!Mesti korg terpikir kan wahhh kronik nyer tahap fanatik Syahmi ni kan kan kan?

Kronik ke tahap fanatik otomen nyer?
Tidaaaakkkk...sebab nyer dia still lagi layan citer lain like upin ipin,movie cartoon yg lain still lagi layan Hi-5,Barney but keutamaan nyer cuma Ultraman!Still lagi nak belajar buat keje sekolah tiap ptg sebelum tgk tv or dvd.

Ape pun asalkan Syahmi gembira, sihat mama tak kisah nak!

11 comments:

Fara said...

yg x tahan tu kalender salasilah otomen..ner dpt tu yer..??cam berkenan plak..heheh..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fara : hahahaha...ini org kedai cd yg bagi sbb nyer kalo dh tiap minggu muka itu je yg dtg dia pun bg la 2 keping utk Syahmi.Hihihi...

redzuan said...

kalendar salasilah ottomen.. huhuhu, mmg hebat la, xsngka kelendar ni pun wjud . huhuhu

Tips Blogging : Kenapa Blog Perlu Di "PING"

♥ manje ♥ said...

salam

hehe ini barulah dikatakan peminat otomen kan... mkn otomen, tido otomen, serba serbi otomen... (^_^) ~

wahida said...

siap nak kena umpan ngan beg sekolah otomen, baru nak turun ye...comel je si syahmi ni...

Melur Jelita said...

Wahhhhhh..ada kalendar salasilah otomen..nak la satuuu..mana dapat ni izwa jelita..he he

♥ Mrs.Eady ♥ said...

redzuan : selamat berkenalan :) hehehe..ramai yg tak sangka ade benda ni tau :D

wahida : ya ampun punyer la susah nk ajak balik biler dh jmpe benda alah nie!

kak melur : hahahaha...ni org kedai cd yg bagi sb syahmi dh jadi pelanggan tetap dia.huhu..haru!

~ yus ~ said...

Ya ampun, sah tahap kronik peminat otomen tegar ni, kalah ABid ni..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus: kekekeke.....ha!terkezuttt tgk tahap nyer?hehehehe....:)

:: noremy bte rahmat :: said...

anda telah ditag! (^_^)

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

♥ Mrs.Eady ♥ said...

noremy : tq darling :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang