thumbnail

Friday, February 25, 2011

Menggelabah jek!



Penah dgr psl 5S?
Kalo org keje jabatan kerajaan mesti tau ape ke menda 5S nih.
Sisih,susun,sapu,seragam & sentiasa amal utk kekemasan office.
Ni nak cerita laaaaa.....kat office ni biler ade ke org Audit nak dtg check baru la semua nak menggelabah lagi-lagi org 'besar' la konon-konon nak cemerlang la sgt!Padahal biler mase org tak dtg audit lantak la ape nak jadi.Hmmm...biler org nak dtg audit mula la arah itu ini la buat itu ini la padahal tgn ade 2 je arahan nyer mcm la kiter ni ade 8 tgn!Kalo nak menolong tak pe gak!Ini....Hmmmm......

Bosan btul..sebab nyer nak sgt tunjuk the best tapi langsung takde kerjasama so what to do??

7 comments:

wahida said...

aku pun benci ngan org mcm tu...

NM02 said...

what to do... ayam patuk itik sudu

ashra said...

dulu masa sy keje pun,ada gak audit2 ni.a'ah..mmg nyampah la time audit ni.time ni nak berkemas.pastu,tang tak bagi kerjasama tu,lagi sakit hati esp yang akak2 da tua atau bebudak lelaki.he

Edy Zaidi said...

time audit mmg semua org nak berlakon...yg penat pekerja2 la...boleh buat stress...baru terfikir nak buat thesis pasal stress semasa audit

MataHati @ MH said...

biasa ler tu.. senario sama gak berlaku kat opis sya...huhuhu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : sggtttt benci!!

nmo : ni mmg itik bodoh..huhuh...

ashra : itu laaa benci sgt org yg bg arahan nie..grrr......

♥ Mrs.Eady ♥ said...

edy : mmg pandai berlakon diaorg nie..huhuh....damn it!

matahati : mmg biase mcm ni kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang