thumbnail

Thursday, February 10, 2011

Nak delete nak buang semua!


Saya nak buang semua gmbr-gmbr kat kiri & kanan dlm blog saya nih!
Buat berat jekkk.....msti korg malas nk buka blog saya kan sb buat pc ko slow..
So saya tgh cari templete baru utk saya buang semua gmbr yg ade.

Sila tggu ye....

Pssstt...saya sendiri pun tension dgn kelembapan pc biler buka blog sendiri!
Bleh mcm tuh??

4 comments:

IDAZS said...

mmg agak lambat. so open dan biarkan dia download dulu,buat keje lain. kemudian baru baca. kihkihkih

Fara said...

ler..x leh edit ker??so ku nntkan umah baru yer..

~ yus ~ said...

ada lambat sikitlah..tp ok je..hehe

E.d.Y said...

mmg reader suka blog yg laju bila masuk...good transformation

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang