thumbnail

Wednesday, February 02, 2011

~ Our Holiday at TBR - part 1 ~


Selamat berkerja kembali!
Hahahaha..pada yg bekerja mcm aku ni la haaa....huhuh..
Opsss...hari ni nak cerita psl kami bercuti di TBR (Tiara Beach Resort) dari 30hb Jan - 01hb Feb 2011.
Cuti-cuti Malaysia part 1!Wahhhh...ape saje lah!
Kiter cuci mate la ek.

Our Family

Hahahaaha...gambar wajib amik sebelum keluar umh!

Bilik Kami






Pemandangan Dari Bilik Kami



Kami 


Me & My Love
 

Psstt....gambar kami berdua tu Syahmi yg amikkan!Hehehehe...

Bilik kami ni saya tempah dari org persendirian. Sape-sape yg teringin nak pegi sini boleh tempah terus dari TBR managemant or bleh jugak tempah kat org persendirian.
Macam saya ni..saya search kat google then jmpe la PMC
Terus tempah bayar & pegi.Huhuhuh....syok ow...sebab asyik dgr org cerita je TBR ni best pastu asyik tgk gmbr jek...Bila sendiri dah pegi mmg la best giler..Cuma kami rugi hari pertama kami smpai sebab hujan lebat.
Jadi ptg & mlm tu kami lepak kat bilik jek.

Tak caya tgk nih!









Anak-anak main je dlm bilik!Huhuhuhuh..hujan!

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi bercuti, kita lagik 2 minggu baru pi sana...semua nampak happy...klik2 HB kat sini,
dear banner HB tu kasik tukar k, amik yang tak de mention valentine k

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wah tq my dear....nnti izwa try tukar sb tak reti lagi la psl heartbeat nih!kekeke....

syok tau pg sane..:)

Yan said...

Sedihkan kalau cuti dan trip dalam hujan. Activity terbatas.

ayu said...

bestnya bawa anak2 pergi berjalan2 kan...wahhhh..pandainya syahmi snap pic ye..hehe..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yan : nasib la 1 hari je ujan lepas tu mmg meriah la anak2 mandi.hehehehe...

ayu : syok ow...lame dh x bwk anak pg tmpt mcm nie..:)

psstt...syahmi skrg sibuk je nk amikkn gmbr!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang