thumbnail

Wednesday, February 02, 2011

~ Our Holiday at TBR - part 2 ~


Skrg hari ke-2 kami di TBR.
Pagi-pagi lepas sarapan mase org pun tak ramai mmg kami terus je terjun kolam tuh!Balas dendam sb hari ahad tu hujan la mase kami tiba.Mmg tak lepas peluang la!
Semua gambar kami sekeluarga tu pakai set timer jek..hahahaha..takkan kejap-kejap nk suruh org kan kang ade yg campak kamera dlm air kang!
Hahahahaha........nasib anak-anak pun sporting sb asyik bergambar jek.

Waktu pagi


















Lepas tghari kami berehat sekejap pg mkn kat luar TBR sebab kat tmpt mkn TBR penuh lalat.Huhuhuh...tak tau la kenape!Isyy.....lepas je dh mkn tidokn anak sekejap kami turun balik la mandi!Rugi ow..byr mahal-mahal tapi x manfaatkan sepenuh nyer.Heheheheh....









Haaa...part main pasir ni la yg paling best sebab kat KL ni mane ade anak-anak main pasir.Pasirp un tak jumpa!Muahahaahha....so time ni la nak main puas-puas.Mula-mula Sufiya nangis-nangis biler kaki pijak pasir tapi lame-lame baru la ok.Huhuhuh.....nmpk sgt anak bandar kamu ni la!!Hihihii.....

Lepas main pasir ni dah tak sempat nak acara bergambar lagi dah sebab mama nyer pun berendam skali.
Ye la biler lagi kalo asyik duk amik gambar jek.

Okey sambung nnti ye sebab nyer ada keje skit nak buat.

4 comments:

ayu said...

izwa ....jeles...jeles...waaa...nak pi juga...huhu..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : pegi jgn tak pegi..hihihi...syok ow..:)

YAYA AZURA said...

bestnye holiday..penting ambik gambar...masuk blog kan...hikhik...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

yaya : heehhe...mmg syok ow..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang