thumbnail

Wednesday, February 02, 2011

~ Our Holiday at TBR - part 3 ~


Hah..ni dah hari ke-3 dah...tinggal nak balik umh jek.
Tapi singgah kejap tangkap-tangkap gambar.
Biase la org mmg giler tgkp gambar.Heheehhee...









Ni last sebelum naik kereta terus ke KL.
Next time kami akan cuba ke tempat lain.
Yela....malaysia ni kan bnyk hotel,resort & tempat-tempat yg menarik.Betul tak?

So...sampai ketemu lagi dan Selamat Bercuti serta Selamat Tahun Baru Cina.

3 comments:

ayu said...

hehe....dah minat bergambar ye sekarang ni...selamat bercuti..

~ yus ~ said...

Wah! Seronok kan ke TBR. Swimming pool dia yang best kan. Ada tempat untuk budak2 semua. Emak budak pun join sekali ye tak...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : minat sgtt tapi tak reti nk posing..kekekeke....

kak yus : pool dia mmg best gilerrr......omak budak yg lebih dr budak nyer!hahahhaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang