thumbnail

Wednesday, February 23, 2011

Sedih lorr...



Sedih sebab tak boleh nak komen kat blog kwn-kwn!
Ntah lerr..biler klick kat comment tu dia keluar error...letih dah..last-last bleh komen kat Shout Box jek..
Kwn-kwn ade ajar buka melalui Mozilla la,Internet Explorer la semua dh buat but still x boleh jugak..
Nak join contest ke tag ke semua boleh buat but tak boleh la nk Copy & Paste kat ruangan komen tu.
Sory kwn-kwn..

Nak tak nak kang kene pinjam pc or laptop org depan nih!Hehehe...depan meja office ni la.
Kalo dia tak busy la..

2 comments:

nieda said...

jgn sedih2...hidup kena ceria.hehe

NM02 said...

kira pc hang sorang la yang tak boleh xces itu ini? pc orang lain buleh? haaa... ni mesti ada yang tak kena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang