thumbnail

Wednesday, February 09, 2011

Sgtttt teringin nk ke Sabah!!




Nak tau tak..saya teringin sgt nak pegi ke Sabah.
Lagi teringin biler tgk entry Nana tu!
Huwaaaaa...teruja nyer nak ajak en.hubby pegi!
Sebab umh mak mertua kat Labuan dari sana kami boleh amik kereta & naik feri ke Menumbok tapi yg tak tahan nyer naik feri tu 2 hingga ke 3 jam.Sanggup ke naik feri lama-lama mcm tu?Huhuhuh...takut pun ade naik feri lama mcm tuh.....sebab ku ni penakut org nyer kalo duk tgh laut lama-lama mcm tuh!!

Saya fikir yang best nyer kalo nak pg sane duit sewa kete ngn hotel dah jimat dah sebab nyer boleh bwk kete dr Labuan & yg penting Umah M*R* ade kat KK tu..so dah jimat bnyk tuh.Betul tak?

Dan..dan..dan..yg penting skali tujuan saya nak ke Pulau Manukan!
Tuju sebenar nyer...Hehehehehe.....agak-agak nak ke laki aku bwk aku nie.Huhuhu....


Serius....saya teringin nak pegi sini!

Pssstt...org lain ngn org Sabah mesti gelakkn aku kan?
Sebab mesti dh ramai yg pegi sanun....huhuhu...gambar ni pun semua aku copy dr google tau!

13 comments:

IDAZS said...

seronokkkkk! saya x pernah sampai lagi sabah. tapi teringin nak pergi Krabi, pulau juga :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : ku dh ajukan nk pg krabi tapi laki ku ckp tggu anak besar baru boleh pg situ...huhuhu...sedih!

ayu said...

pernah pergi KK time honeymoon dulu..mmg best...target nak pergi lagi..dua tempat , satu daki gunung KK n satu lagi round pulau2 kat sana...sipadan ke, sampoerna ke...hehe..angan2 kan..^_^

Ina said...

kebetulan kiter pun ingat nak ke sabah tahun ni mrs.eady...tak tau nak pi mana lagi kat Msia ni..he.he

ieda said...

akak pun x pernah sampai .. adik akak selalu pergi dlm setahun 2x sbb MIL dia duk sana .. beruntungkan kalau family duk jauh nie .. dah jadi kemestian balik kg :)

Nana said...

hehehe sama2..tq ek sebab buat entry kasi link nama saya plak tu hehe
klw cam gitu awk kena baca entry saya dari mula sampai abes then baru
bole decide dari mana nak mula..
semua entry2 pasal sabah tu memang details..

sebab ramai kawan2 yang nak g sana tahun ni tu pasal la saya buat entry yang details pasal sabah..

Yan said...

Hotel paling murah pun ada..TUNE Hotel.. Akak dah p 2 kali. Ingat nnt nak p Pulau Manukan gak..

:: noremy bte rahmat :: said...

selalu gie sabah semua atas urusan keje..

so,mmg taknah gie pulau2 nie semua...

mmg tingin nak gie pulau2 kat sana coz geram tgk laut yg cantik...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

aayu : pulau mmg best..walaupun ku takuttt laut.kekeeke...:)

ina : meh kiter ramai-ramai serbu sabah!hahhahah....

kak ieda : izwa tiap thn cuma balik labuan je umh mak mertua tapi sabah tak sampai lagi..:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nana : psstt...ku dah salin 1 persatu memlalui entry awak la.hehehe...dari awak naik LRT sampai la kat turun flight balik!Heheheheh...detail gilerr...

kak yan : kami k'jaan ade umh kat sane sewa 1 mlm rm50 jek utk 1 apartment.jadi dh jimat..

noremy : ala...rugi la..sbb nyer ku ni pun takutttt giler ngn laut tapi suka sgttt ngn pantai.:)

NM02 said...

tolong lah pegi ke sana sebab anda takkan menyesal punyer. nak join saya dan wahida tak? insyaAllah... kami akan ke sana lagi, tapi mungkin thn depan. hehehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : haduiii....ko saje je nk racun aku lg kan?kekekeek..nak pg nak pg nak pg!!naaaakkk pegiiii..!!

baby-e said...

kak..kat blog org ada gambor feri tuh..nengok ahh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang