thumbnail

Monday, March 21, 2011

:: Aktiviti Hari Minggu ::

Sabtu lepas pegi MPH di Great Eastern nak cari buku utk sepupu nak kawin bln 7 nnti.
Buku tu nak dijadikn hadiah hantaran..
Saya pun tertarik dgn buku tu so skrg buku tu la buku bacaan saya di waktu senang.

ni bukunya

tapi leka tak leka alih-alih sorg satu ade buku,saya,ibu,syahmi,sufiya,anak buah semua ade lah buku sorg satu.Huhuhu..leka sgt lagi pun rumah kami mmg penuh dgn buku...cuma kadang baca kadang tak baca jek.hehehehee....biler rajin baca laaa...


bnyk tak?haaaa...yg bnyk sgt tu buku ibu ye..saya punyer 1 je,syahmi sufiya sorg 1 jek!
lepas dh beli buku tu kami pegi makan pulak.

haaaaaa...tmpt ni mmg best giler!makanan dia yg terbaekkk la takat nih yg saya rase..hehehehe...

Cozy Restaurant

Kopi & Nescafe tarik

sotong deep fry with chilli

Ikan siakap sweetsour

baby kailan with oyster sos

Sedap tak??hahaha....sedap beb!lagi sedap biler dpt mkn!
Yesss...minggu depan kami nak pegi lagi makan kat situ utk sambut birthday anak buah saya yang jatuh pada 30hb Mac nie..Nanti saya akan order yg lain & tunjuk pada kwn-kwn ok..
Opsss...bkn nk menunjuk tapi nak share atleast kwn-kwn boleh try nnti.

Soo..happy morning monday..& happy working today..:)

10 comments:

NM02 said...

buku tu saya ada jilid ke berapa entah... tapi sampai skang lom habis baca. tu pun pinjam kawan punyer... hahaha

ieda said...

huuhuu akak x minat baca novel .. :)
sedapnya dikkk sutun deep fry tuu .. marvelessss

Wina Momma Kira and Akil said...

sedapnye..meleleh air liur nie huhuhuu

wina & hubby dua² x minat membaca..x tau anak² nti mcm mane hihihi

ayu said...

nanti dah habis baca nak pinjam boleh?? hahaa....klu buku2 mcm tu, suka pinjam je..sbb confirm kalau beli macam sekali je akan baca.. lain la kalau novel2 cinta..hahaaa..



btw, tempat tu menarik la..(cozy house)...thanks for sharing..

ashra said...

hehe.kitaorang banyak gak buku..tapi ada yang abes.ada yang da berzaman pun tak abes2 gak.

bgs idea buku wat hantaran kan..

Aziah said...

kita pun ada buku aku terima nikahnya tu... tapi keluaran satu punya... rasanya yang merah ni yang terbaru... best buku tu.. untuk peringatan dari semasa ke semasa... pastu buku yang tajuk aku terima nikahnya pun best..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : ini buku ade 3 jilid but dia satukan & jadikan jilid istimewa..hehehee...

kak ieda : mmg terbaekkk...sedap!

wina : kene pegi try lor..sedap bangat! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : cozy harga dia lebih kurang mcm barra je..try la x rugi :)

ashra : itu la dulu xde org buat buku jadikan hantaran tapi sepupu izwa ni lain pulak :)

aziah : ini edisi khas sb 3 jilid disatukan :)

nieda said...

banyak buku, husband nieda pun peminat buku, Dah mcm mini library..Tiap2 bulan wajib beli. Kdg2 tu serabut tgk rumah, diam2 buang majalah dia..huhu

MataHati @ MH said...

dah acap kali tengok buku tu atas meja opis tapi tak pernah belek pun. ada masa nanti nak kena belek buku ni. nak tahu apa isi kandungannya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang