thumbnail

Monday, March 07, 2011

~ berita baik vs berita buruk ~


Berita baik :

My Otomen dah sihat..alhamdulillah syukur...
Pagi tadi pkl 5 ttibe dengar 2 beradik ni tgh bergelak-gelak..huhu..rupa nyer diaorg main cak-cak dlm gelap!Bertuah punyer bdk pukul 5 dah bgn!So hari ni Otomen pegi sekolah mood pun okey.
Syukur demam nyer sekejap je...
Alhamdulillah....

Dua beradik yg sgt baik.


berita buruk :

Ku takde rezeki nak pegi matta fair tu...ingtkan ada rezeki minggu ni tapi nmpk nyer takde la pulak..takpe la mybe next time kot & lgpn ade lagi 3 bln utk cari pakej percutian utk en.hubby sempena ulangtahun kami yg ke-5 nanti pada bln Jun..so doakan saya ye ada rezeki lepas ni utk en.hubby...

sedih ke?hmmm...tak jugak sebab lebih kepada gembira sebab anak-anak sihat & gembira..

13 comments:

NM02 said...

ai pung nak p matta fair. jom jumpa kat saner....

Edy Zaidi said...

xpe..ada geng xdpt g matta fair..hehe

wahida said...

alhamdulillah, anak ko dah sihat...

Imaan09 said...

alhamdulillah, otomen dah sihat..ok le tu..

:: noremy bte rahmat :: said...

alhamduliah budak otomen dah sihat...

(^_^)


p/s:yang bercuti yer?beshnyer...plan nak ke mana?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : tak dapekkk pegiii..huhuh...

edy : heh..ade plak geng x pegi ek..

wahida : alhamdulillahh....:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

imaan : syukur sgtt..dia dh sihat..;)

noremy : cdg nk pg redang if dpt pg matta fair..tapi nmpk nyer kene cancel lerrr...

ashra said...

hehe.kul 5 pagi main cak2..comel je..

emm..tak pe.selain matta fair,ada byk lagi pakej bes2..nak rajin cari kot2 ada berkenan.

nieda said...

yang penting otomen dah sihat...matta fair tu thn depan ada lagi..lagipun byk travel agency bagi pakej menarik..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : itu yg en.hubby ckp..myb kiter akan dpt lagi murah dr matta fair ke mane kiter nk tau rezeki akan dtg :)

nieda : yess..yg penting otomen sihat!hehehee...

Ati Masrif said...

matta fair ...
kat mana ..kak ati tak tau pun

janji anak dah sihatkan

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ati : yes..yg penting anak sihat je kan? :)

risa said...

sabtu ni kan dear..akak pon tempah je ngan member

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang