thumbnail

Monday, March 14, 2011

Busy + Malas..


Hari ni saya sgt busy sampai tak sempat nk BW & malas nak buat entry bercuti di PD last week biler mane org lain dilanda musibah...Seperti yg semua tau psl Tsunami tu...so rase mcm takde hati take perasaan nk cerita psl pg pd tu....tunggu la dlm minggu ni kalo terbuka hati or terajin la ye...


Semoga yg dilanda musibah itu selamat &
semoga semua ini akan berakhir dgn segera...
Salam takziah pada yg kehilangan ahli keluarga & 
semoga yg terselamat itu dpt diselamatkan dgn segera..

4 comments:

nieda said...

bencana alam yang paling sitakuti..moga semuanya selamat. takziah pada keluarga mangsa

Yan said...

Petang masa tgk kejadian ni di CNN, akak terus cam tak de mood nak travel ke Penang. Seram sejuk je..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nieda : tu la..kesian sb hilang semua nyer skali...

kak yan : bilern k pg penang tu?hmm..izwa pun cdg nk pg bln 6 ni tapi...ntah dh berbelah bagi pulak..

Nana said...

sangat takut
tgk gambar tsunami kt jepun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang