thumbnail

Friday, March 25, 2011

cheese!!

smlm main masak-masak..hihihi..biase la org jarang masak ni skali dtg mood 'ku seru' datang terus la beli bahan mentah & masak.Well...smlm menu nyer udang masak sambal,baby kailan oyster sos.Tapi yg sedih nyer tak sempat amik gambar sb kelam kabut sgt sb sufiya sibuk nak susu & nak tido!terus terlupa!!

Oooo...sebenar nyer bkn nak citer nak masak ape smlm tapi nak citer psl kegemaran hubby ku skrg nie.
dari dulu mmg dia suka cheese so haritu mase blogwalking blog wahida nmpk la ade roti telur cheese dia tu.Apa lagi ku pun buatkan la utk en.hubby.Wahhh....dia mkn tanpa henti tau!!dia kater sedap sgt....hehehee...syok kan kalo ade org hargai ape yg kiter buat.

So pagi tadi buatkan bekal dia sb lauk smlm ade lebih sikit lagi...saya ape lagi buatkan la telur dadar cheese ceddar!


yummy...nyum nyum...sedap bangat!

roti telur cheese

kwn-kwn apa lagi!mari kiter makan..hihihi...

11 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

amboi izwa,
selera betul tgk roti telur cheese tu.... akak yg dah kenyang pun jadi lapar balik. tak boleh jadi ni, nak cari cheese jugak la...

Yan said...

cheese ni letak kan mane aje pun sedap. Ntah2 kat tempoyak pun lagi best meletop kot..

Wina Momma Kira and Akil said...

my fav telur! terliur tgk telur dadar cheese tue...nak jugak plis!

ashra said...

tak pernah try..hehe.
bagi saya idea ni.tq.. =p

ieda said...

aduhh sedapnyaa roti chese telur tuu dik .. akak x rajin buat dgn cheese biasa akak buat roti dan telur jer .. ermm yumx3 leh cuba nie :)

wahida said...

ko buat roti telur cheese ye? aku buat roti bakar telur cheese...cer ko try...lg best!!

IDAZS said...

izwa, cheese tu hancurkan ke camne? boleh try ni, sbb zarin suka cheese, tp mkn camtu je. lebih-lebih lagi cheese stix tu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak fiza : msti try oww...sedap bangat!hehehe...

kak yan : mmg betul la cheese ni mane-mane cara pun sedap :)

wina : u must try!sedaaaaaapppppp!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : cuba jgn x cuba tau..:)

ieda : kak..ini pun amik idea kwn kak.hihii...

wahida : harussssss ku cuba!ahaks...

idazs : takyah hancurkan..sbb nnati dia cair sendiri :)

suri solehah said...

salam sis..sedapkan letak cheese dlm makanan..tapi yg tak tahan tu..mahal huhu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

suri : hehehe....sekali sekala lepas gian mkn tu takpe la kot kalo selalu lemak tuuuuuu...hihihi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang