thumbnail

Tuesday, March 08, 2011

: Demam ke tak nie? :


Tadi cikgu Syahmi call bgtau Syahmi tak nak join ape-ape aktiviti..just duduk mcm org tak larat takde semangat..So diaorg advice suruh bwk pegi jumpa doc & bwk balik umh rehat..

Masalah nyer saya ngn abah dia ni tgh banyak kerja...bkn la ckp anak tu masalah..tak!tapi.....rupa anak ni mcm tak demam jekkk...tak caya??tgk nih!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


hah..ni aksi sementara tggu saya menyusukan adik dia tadi kat taska!
So....ni ape kes nie?saje xnk sekolah ke saje malas ke...
haduiiii....bdn dia mmg la mcm panas-panas skit tapi aktif nyer kurang skit je dari biase...Hmmmm.....

Anak oh anak...ape yg ko nak nie...last week dh duduk office mama takkan hari ni pun same..tak nak laaaa....kesian pun ada tapi tgk mcm auta je bdk nih!


tgk..tgk...ade mcm org demam tak?
boleh mintak pulak nk tgkp gambar dgn adik...haiii la anak!

3 comments:

Zaidah said...

alasan tak nak gie sekolah tu....siap main otomen lagi....hehehe..

ashra said...

hehe..comel je.budak2 ni lagi bijak dr kita kan..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

zaidah : hehehehe...auta lenih je nih..

ashra : it ula comel sgt smpai tak bleh nk marah sb dia bijak sgt...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang