thumbnail

Wednesday, March 23, 2011

hadiah idaman!

benda ni mmg dah lame saya nak!
berkenan sgttttt sbb saya mmg suka gunakan nyer..
yg ade skrg ni hadiah dari kakak tapi itu compact je..
niat dihati nak la yg lagi canggih skit..oppsss bkn tak bersyukur ok.
tapiiii....boleh ke nk dpt nie...huhu...


*


*


*


*


*


*


*


*


yg diidamkan sehingga kini....


*


*


*


Coolpix L120


niat dihati nak dptkan kamera mcm ni sebelum pegi krabi nanti tapi sempat ke,boleh ke nie...sebab bnyk sgt benda lain perlu saya dulukan dari diri saya sendiri..huhu...

hurmmm...agak-agak en.hubby maca tak blog nie?
kalo baca : abg...b nak hadiah nie,selama ni b tak mintak ape dari abg tapi b nak ni boleh tak?
hehehe...boleh?boleh laa...buat hadiah anniversary kite ke atau hadiah harijadi pun ok jugak...:)

23 comments:

fisa othman said...

insyaAllah boleh dapat ni...hehehe kena pujuk tahap exclusive dengan en abang ni izwa...:D

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak fisa : ahaks...tahap exclusive yg tak tahan tuh!kkekeek...jenuh lerrr sepanjang thn nk kene ckp hari-hari nie..:)

wahida said...

ko kenyit mata pas tu gesel lebih2 sikit, mesti dapat punyalah...hehehe...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : ha'a la sgttttttt kang aku kenyit mata kang hjg thn ttibe aku dpt no.3!mak tak rela lagi nyaaaahhh....hahahahaa.....:)

Hanis Azla said...

pujuk kaw2 sure dpt punya.. he..he.. tapi klu tak dpt skrg nnt2 dapatlah juga tu..

ida cayang said...

wa blh caya ke statement ni "selama ni b tak mintak ape dari abg tapi b nak ni boleh tak?
hehehehehhe......
ala wa ...gi aje beli...amik bayar bulan2...untung2 b4 gi krabi dah setle bayar......
hihihihi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak hanis : hurmmm pujuk kawa kaw..kekekeke.....kang terkaw kang kak!

yun : ye la..aku mane reti nk mintak2 nie biase beli sndiri jek..tapi yg kali ni nak mintak je rase nyer...hihih...

byr bln2 tu pun idea ok gak kan?

Ati Masrif said...

bila sebut krabi

tringat 2 tiket ke sana
yang kita tak sempat nak gi
pasai kenangkan anak2 sape nk jaga

sampai expired date tiket tu..huwaaa

Wina Momma Kira and Akil said...

kekekekeke insyallah boleh punye..kena pandai 'psikologi' :-)

gud luck izwa!

ashra said...

saya jawabkan la..boleh,sayang.untuk mu apa saja.

=p

nuyue said...

insyallah
ianyer pasti akan menjadi milik izwa...
kena usaha lebih sikit utk membodek en abg..miioooewwwww

ieda said...

kena belai lebih2 ikit dikk ekekek .. insyaallahh bolehhh :))

Yan said...

he...comey nya nak mintak hadiah.. Belai lebih2 sikit beb.. sure boleh punya.. Gud Luck..

Jijahh @ f.k said...

moga moha mr hubby melihat entry ini ... aminn ...

ayu said...

insyaallah mesti boleh dapat punya..

hehe...jangan lupa selitkan juga ayat2 power dari izwa ye..

all the best..

NM02 said...

moga en. suami mendengar rayuam mu itu... gud luck

gosok la lebih skit... hehehe

risa said...

kalo somi takmo belikan..pi beli sendiri je dear..hehehe

Fara said...

wahh..kamera kaler merah..i like..hehhe..nnt klu dh berjaya memujuk huby mu utk beli @ ko dh beli sdirik updated eh..hehe..
harap2 huby mu maca n3 nih..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ati : rugi lorrr tapi anak yg penting kan?hehee...esok-esok ade la lagi rezeki tu..

wina : jgn terpsiko balik sudah ler...hubby ku ni pendiam skali dia bersuara ku yg terdiam nie :)

ashra : kekekeke....utk mu jua ku korban kan :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nuyue : gggggrrrr...hehehe...kene bodek membodek & terbodek nih! :)

kak ieda : membelai ni yg payah ni!kang ade yg tak terpegi krabi tu!haahaha...kes dpt no.3 nnti!

kak yan : hehehehe....belai jgn tak belai..hihih....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

jijah : salam perkenalan..:) hope hubby ku baca la kan?hihi..

ayu : tq..hihi..hrp dia baca la rintihan ku ini!hahahaa...

nmo : gosok jgn tak gosok..gosok sambil nyanyi lagi spider! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak risa : itu pun mmg dlm idea ku kak..susah sgt ku beli jek sndiri!hahaaha...

fara : harussssss...kalo ade ku update terus!!hehheh...doakan dia baca tau :)

IDAZS said...

kene bodek lebih sikit, sure dpt nanti. ekekekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang