thumbnail

Thursday, March 10, 2011

Hari berjimba!


disebabkan dah bnyk hari Syahmi asyik demam on off je last-last skali ku amil EL smlm..
Ye la mane tahan kalo kejap-kejap taska call..huhuh....
sudahnyer smlm ku bwk anak-anak ke taman klcc.
Main la smpai berpeluh kat panas terik tu...hehehehe...takde la terik sgt laaaa...
Takat main dr pkl 9 pastu bleh pulak pg mandi kat situ smpai pukul 12 tengahari.

Opss....kiter cuci mata je la ye..kerja bnyk sb smlm el kan..kan..kan..













Alhamdulillah...nmpk dah perubahan dia ptg smlm & pagi tadi pun nmpk dah okey dr minggu-minggu lepas..

So...dah boleh la bwk pg port dickson jumaat - ahad ni.
Dah tempah umh rehat m*ra tu dah lame so rugi la kalo tak pegi..:)


14 comments:

IDAZS said...

wohoooo! seronoknya bermandi manda.

dah sihatlah syahmi nampaknya, alhamdulilah

apepun happy holiday!!! whoooot-whoooot!

NM02 said...

hepi family.. lengkap dah dengan sepasang anak.

risa said...

rumah rehat tu ok ke izwa..link please..hehehe

ajumohit said...

hahahha gamaknya si syahmi tu nk kena main air dulu baru kebah demamnya hehehe...

ieda said...

seronoknya melayan budak2 nie kan .. main2 di taman tu kemestian bila berhujung minggu ..

siap boleh mandi layie .. akak x pernah sampai layie :)

ayu said...

wahhh....syoknya bawa anak2 pi mandi2 kat klcc ekk..hehe..lagi2 hari kerja kan.

pi bercuti kat pd lagi ek..best..best...

✿ etiey erywan ✿ said...

eysraf suka sangt kalau ke sini. mainan banyak pilihan... huhu.

sonok bukan kepalang syahmi ..

ashra said...

tu la rahsianya eh izwa..demam2,bawakkan je main air.keke.budak2 ni,btul2 bijak dari kita kan.. =p

wahida said...

weh, aku nak sufiya!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : tq darling..:)

nmo : happy family?hihihi..huru-hara family but i like...:)

kak risa : itu utk staff mara je kak..hehehehe...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

aju : mmg pun campak dlm air terus ok demam batuk selsema nyer....huhu..

kak ieda : itu bkn hjg minggu itu tgh minggu kak oiii....hahahaha...

ayu : hopefully anak-anak sihat la time nk pg PD nnti..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

etiey : mmg pun kejap lari sane sini nak main semua permainan..

ashra : mmg pun!demam jek bwk ler pg main sure baik terus..:)

wahida : hahahaha...makin besar makin comel kan kan kan? :)

nieda said...

happynya muka 2 badek tu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nieda : diaorg ni kalo jmpe air...hmmm...tak ingt dunia dh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang