thumbnail

Monday, March 28, 2011

kegemaran kami kini!

skrg ni if terjumpa je kat mane-mane msti beli punyer la.
bkn sebiji tapi yg set 12 biji terus!heheheee..itu pun x cukup tau..jgn x tau!

ini la kegemaran kami skrg ni..

*

*

*

*

*

*


yes....big apple!


set 12 biji.

so far mmg terbaek la donut dia.
mmg kalo beli tak menyesal punye.

ppsstt...tinggal nak pegi ice room je tak lepas lagi..ade je halangan nyer...

8 comments:

Zaidah said...

mintak skit bleh...terliur tengok gambar huhuhu

wahida said...

big apple ni mmg sedap, lagi sedap drp dunkin donut..siyes!! aku suka donut yg ada cheese tu, sumpah sedap!!

:: noremy bte rahmat :: said...

suka gak!

nak oreo ngan californian almond tu pleazzzzzzzzzz

Hanis Azla said...

mmg nmpk sedap sgt.. tp akak tak pernah try lg.. nnt nak cuba try test jugalah.. he..he..

Wina Momma Kira and Akil said...

mmg sedappp! Kalau Kira makan sampai comot satu badan hihihi

IDAZS said...

suka yg oreo, tapi suami tak suka big apple, berminyak katanya. so mmg jaranglah beli.

beli donut tepi jalan sebiji 50 sen je! huhuhuh

ashra said...

hehe.samalah.suka gak donut..tak kisah la big apple atau Jco.dunkin je ala2 tak bes da bila dua2 ni da ada.hehe..

Eta said...

suka jugakkkk...yg sedihnya kat labuan blum ada....sape2 nak gi kk kena kirim..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang