thumbnail

Thursday, March 31, 2011

lame tak bercerita tentang kami...

lame dah tak cerita perkembangan abg & adik nie juga saya & hubby..

Otomen mama




otomen mama ni dah 3 tahun 9 bln,bln 6 ni akan masuk 4 tahun..sekejap je masa berlalu kan..

hurmm....makin besar makin manja org nyer,asyik nangis sebab dibuli adik je..sian kat abg ye bang..
tapi abg baik asyik mengalah je dgn adik,ape abg pegang semua adik nak abg bagi je walaupun nangis,asyik kene lepuk je dgn adik...hehehe...kdg-kdg kelakar kdg-kdg panas jugak..
dah pandai merajuk...dah pandai ckp mcm-mcm sampai mama & abah tak terjawab dibuat nyer..buku pun dah pandai baca sikit-sikit,a-z 1-20 semua dah lulus..cuma basikal je x pandai lagi...hehehe...takpe harijadi nnti mama hadiahkan basikal ye bang....semoga abg terus membesar jadi anak yg bijak & semoga sihat selalu ye syg..

gegurl mama a.k.a raksasa kecik (abg syahmi panggil mcm tu)




adik ni dah 1 tahun 5 bln dah..
yg ni pantang nmpk hp or kamera mmg dia akan bergaya dulu!hehehe...cute!
bnyk akal ni sebab asyik buli abg je,ade je benda dia nak buat kat abg,paling suka gosok gigi tima mandi..hehehe...manja teramat ni!mentang-mentag dia tau dia adik...suka baca buku binantang & yg paling best tak suka citer cartoon tapi suka animal planet channel 550 astro tu.kalo buka je channel tu confirm diam senang mama nk buat keje...semoga adik terus membesar ceria ye dik..

my love or my other half


semoga kiter akan terus kekal bersama menempuhi cabaran, dugaan, suka duka ini....

kami


semoga kami akan kekal bersama sebagai keluarga yg huru hara,duka, gembira & inilah keluarga kecil kami..

18 comments:

Wina Momma S and S said...

a'ah lama x dgr cite ttg sweet famlily nie..kesian abg ye, kena buli dgn adik pulak heheheee

syahmi, nanti ajar Kira abc & 123 ye :-)

NM02 said...

izwa, muka hang sebiji macam kawan den masa sekolah dolu... alamak... sama la...

IDAZS said...

happy family ;)

Yan said...

INSYALLAH berbahagia hingga akhirat..AMEEN.

nur said...

Amin Mrs Eady..
Moga bahgia selamanya..

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

ashra said...

semoga sentiasa bahagia..
hehe.suka tgk gambo famili..

besnye..lengkap hidup da ada sepasangkan... =p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alhamdulillah, lengkap hidup izwa,kan?
seronok tgk raksasa kecil tu, sweet la dia...hehe
gambo famili izwa, akak suka tgk.

✿ etiey erywan ✿ ©™ said...

moga berbahagia selalu dan sentiasa mendapat rahmatNya

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : abg ni baik..kalo kiter ckp nnti mama rotan adik (sb adik buat abg) dia ckp xnk laaaa....hehehe...


nmo : pelanduk 2 serupa?hehehe...


idazs : takde la happy semedang...ade gak ribut nyer!hihihi..:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yan : amin..terima kasih bnyk kak :)

nur : salam sahabat baru...terimak asih juga padamu :)

ashra : syukur alhamdulillah....terima kasih :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak fiza : alhamdulillah lengkap hidup saya walaupun bersederhana :)

etiey : amin..terima kasih bnyk kerana sudi mendoakan saya :)

ieda said...

otomen tuu cute jer .. semoga berbahagia dikk .. suke pic last tuu .. one happy family :)

wahida said...

la, si comel aku tu rupanya kaki buli abg dia rupanya...nak kena babab budak comel tu...
meh auntie sayang sikit...muah muah...

nuyue said...

wwoouu..si abg dah pandai baca abc yer..nanti bolehlaa jadi cikgi utk awish yer

si adik kaki buli yer...buli ala ala manja laa tuh..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : terimak asih bnyk kak :)

wahida : heheehe...anak daramu itu ganazzz....kalah abg!hihih..

nuyue : abg rajin bac buku tapi adik rajin kacau abg baca buku!heheeheee..

nieda said...

touching pula entry ni..suke

ayu said...

hehe..sama la kita izwa...danial pun suka gak buli abang dia..hehehe..
btw, geram tgk gambar raksasa kecil tu..hehe..comeyy..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nieda : hehehe..org yg tulis lagi la touching biler part yg last2 tu..hehehe...

ayu : same la sorg lembut sorg lagi lasak...kekekee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang