thumbnail

Thursday, March 17, 2011

Life is so hard..


Hurm..mood ke laut.
Ade somebody spoil my life..if kene diri saya, saya tak kisah lagi tapi ini melibatkan anak jadi saya terlalu frustrated & marah..
saya bkn insan yg sempurna jadi saya tak mampu maafkan org tu lagi buat mase nie..

15 comments:

NM02 said...

persetankan orang tu izwa. yang penting awak kenal siapa awak, anak2 awak terutamanya keluarga awak. kalu di layan orang cenggini, kita leh stress tau.

axie said...

bersabar ye u..
mungkin ada hikmahnya

Jom join contest gambar kawen yang paling saya suka
http://azieaxie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html

✿ etiey erywan ✿ said...

hmm memanglah. kalau dah menyentuh soal anak.

pe pun sabar. insyallah will b ok

ashra said...

sabar eh izwa..
kalu kaitan dgn anak,mmg kita akan terasa.tatau apa izwa alami.tapi,harap2 semuanya dimudahkan nanti..

Yan said...

My dear.. akak punya prinsip, buat tak tau.. Jgn terlalu difikir2 kan benda negative. Jgn endahkan keterlaluan... Make yr life happy. INSYALLAH everything's gonna be ok..

:: noremy bte rahmat :: said...

sabar ye izwa..

saya doakan semuanya dipermudahkan...

(^_^)

ayu said...

sabar ye izwa..entri yg bakal ayu tulis nanti ni pun hampir kurang sama mcm izwa gak..cuma totally berlaku pada ayu je la..huhu

IDAZS said...

kalu melibatkan anak mmg tak bleh nak kompromi. sabar yea

♥ Mrs.Eady ♥ said...

NMO : mmg org tu set*n.huhu...mmg tak layan lgsg org ni tapi dia buat anak saya tau....tension..

axie : tq my dear...akan ke rumah u nnti ye..:)

etiey : terima kasih sahabat ku..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : terima kasih bnyk...

kak yan : insyallah izwa akan cuba tak fikirkan benda ni...tq kak..

noremy : terima kasih kwn...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : ku dah baca..lebih kurang je cm yg terkena anak ku..

idaz : mmg ku tak maafkn org tu sb buat mcm nie...sory kalo bab anak mmg ku tak bertolak ansur...

Fara said...

naper??syahmi kena dera ker??klu psl anak mmg aku naik angin..blacklist jer org itu..!!

Sham said...

silap besorlah kalu sampai tahap libatkan anak bini ni...

Uncle Lee said...

Hi Mrs Eady, I love the saying you posted.
Allow me to add, live life with no excuses, love with no regrets.

You have a beautiful family there.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fara : ade org buat hal laaa..benci aku!mmg aku x ampun kan dia...sory arrr...

abg sham : its right if dh kacau hal anak sory la mmg salah besar..

uncle lee : oh my god..that so nice people say it to me..btw hai new freind..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang