thumbnail

Tuesday, March 01, 2011

Matta Fair 2011


ihsan google

Matta Fair kembali lagi!!

Huhuhu..mcm la penah pegi!Hahahaha..serius mmg tak penah pegi Matta Fair tapi skrg ni kalo bln ni ada rezeki terlebih sikit kat saya,saya teringin nk pegi & nak beli 1 pakej percutian utk suami saya sempena ulangtahun ke-5 kami bln Jun nanti.Tak nak pegi jauh pun takat dlm Malaysia jugak ler niat di hati.

Teruja pun ada tapi kalo tak ada duit tak guna jugak betul tak?
So kwn-kwn doakan saya ye..Semoga ada rezeki terlebih sikit bln ni utk saya.
Amin....

Psstt...if ade je rezeki tu nnti akan ku amik cuti semata-mata nk pegi matta fair ni tau!heheehe..

17 comments:

Edy Zaidi said...

sama la..xpernah g matta fair...

NM02 said...

matta fair thn ni mmg berjahat nak sambar perhentian atau redang. doakan saya juga ye... hehehe

IDAZS said...

amin-amin,
x pernah pergi jugak

ayu said...

NAK PERGI JUGA...THANKS BERI INFO NI..MENARIK..tapi, sama plak ngan edu fair kat PWTC kan??

ieda said...

x pernah ke matta fair nie dikk :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

edy : haahah..kiter org kl yg tak jakun kan kan kan..?hihihi...

nmo : amin..amin ku jugak ye...ade rezeki kiter jmpe kat stu okey..:)

ida : tq for amin kan...:)

ayu : jom kiter terjah tgk ape ade kat stu..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : meh la kiter pegi sb ku pun tak pernah pegi.kihkihkihkih...

wahida said...

insyaallah, ada rezeki ko...

ashra said...

try la usha kat Matta Fair.kawan saya kate,mmg berbaloi..saya tak pernah pun pergi lagi..
emm....harap2 hubby wat surprise.hahahaahaha..(berzaman la nak tggu surprised tiket flight/percutian).
baik cakap kan je,ye tak?keke

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : tq darling..:)

ashra : ramai yg ckp mcm tu sb tu la tringin sgt nk pg if ade rezeki lebih ni nk suprise kat hubbyku bln nnti itu puuunnn kalo ade rezeki ku bln nie...hehehhe...

CGG said...

SAMA LA KITA :)

wahida said...

beb, aku dah email..cek email..
eh, lupa lak nak bg no fon aku kat dlm email tu, ko mintak kat laki aku je lah...

~ yus ~ said...

akak pun tak pernah ke matta fair ni izwa..huhu.

izwa....anda di tag..hehe

http://yusgca.blogspot.com/2011/03/contest-aksi-si-kecil-syok-tidur.html

sweetcardigan said...

hye...jom join..
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

♥ Mrs.Eady ♥ said...

cgg : salam perkenalan :)

wahida : oeky..aku dh baca e-mail dah.tq ye..:)

kak yus : hahaahaha..org kl sndiri pun tak pegi matta fair..

sweet : insyallah...:)

Melur Jelita said...

Izwa jelita,
melancong dalam Malaysia lagi murah. Cara kami buat, kami simpan duit sikit - sikit dalam setahun, akhir tahun kami pusing Malaysia ( setakat 3 negeri je..he he he) puas - puas. Kos dalam rm7k...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak melur jelita : itu la yg kami tgh buat skrg...kumpul duit sikit2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang