thumbnail

Friday, March 04, 2011

Otomenku Demam Panas!


Tadi dpt call dari taska Syahmi..cikgu dia ckp Syahmi ttibe-tibe demam & muntah.
Saya ape lagi terus la tinggal semua kerja & berlari ke taska...kohkohkoh..berlari la sgt..takdelah takat jln laju-laju mcm nak marathon tu ade la..

Amik dia terus bwk pg klinik kat bwh office nie.
Skrg ni Syahmi ade kat bwh meja saya ni sb nyer tak dpt MC loorr..nk balik pun dah setengah hari lagi pulak kang kalo balik dah kene bwk balik yg sorg lagi tu.Nmpk kejam kan?Tapi nak buat mcm mane saya takde pilihan...huhuh..sedih!!

Kat klinik mase tggu doc..

Lepak bwh meja mama...

Nampak selesa tak?Huhuhu..sian anak mama!

Sooo..ni lah bekalan dari doc.


Hopefully Syahmi cepat laaaa sembuh ye..
Mama tak sanggup tgk anak mama tak sihat!

19 comments:

ayu said...

alahai..siannya syahmi..moga cepat sembuh ye...


pssttt...luas gak bawah meja izwa ye..^_^

nuyue said...

kesiannyer..semoga cepat sembuh yer

mrs puex said...

ank ayg pon demam gak pepagi nih..tp xla teruk sgtt..cume kene monitor lebih la..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : tq ye...
ppssstt...meja ku biase-biase je keluasan nyer..hihihi..

nuyue : tq..

ayang : ini jadi kat taska tadi..myb musim sb ade 2 3 bdk dh kene minggu ni..cm dia ttibe-tibe jadi panas terus..

nieda said...

cepat sembuh ya syahmi..sedih aunty tgk. mkn ubat konsisten tau

wannurfazrini said...

ololo shiannya si comel ni . rajin2 makan ubat tau .

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nieda : nasib la syahmi ni senang nk mkn ubat.huhhu..minta2 la cepat sembuh..

wan : tq ye..:)

Mimie said...

izwa..
tumpang komen..anak demam mak tak boleh buat keje..sindrom ibu bekerja

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mimie : keje keje jugak cuma tak fokus sgt je..td dia tido sempat jugak la buat keje smpai abis..:)

Ati Masrif said...

siannya syahmi...

kalau anak kita sakit...kita pun
jadi runsing memanjang..baik lg dok bwh
meja dari tgl kat taska tu kan

ada beli ubta vontot tak..
bagus tau kalau demam tu panas sgt

cuba ok ^___~

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ati : itu la nasib la dia tido je takde la terganggu sgt buat keje lgpn lunch time td rehat 3 jam so bleh cover buat keje skit...

itu la biar la dia dpn mata kite dr tinggalkn kat taska...

tadi doc dh masukkn ubat tu so dh lega skit panas nyer..

btw...tq so much akak..:)

Fara said...

nampak merah pon bibir syahmi..ciannyer..
tinggi gak meja ko ek..mesti dia suke g opis mama..hehe
hope syahmi cepat sembuh..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fara : itu la...doc ckp panas sgttt tadi tu yg merah sgt tu...

IDAZS said...

kesiannya. tak boleh cuti ke? sedih pulak tgk syahmi gitu.

apepun semoga syahmi cepat sembuh yea, ultraman kan kuat! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

IDA : dh stgh hari dh x bleh nk cuti..lgpn hari ni rehat 3 jam so lagi rugi kalo cuti sb izwa balik kul 4.30 ptg...

but tq ye...:)

ieda said...

alah2 ciannnnya syami .. x per cayunkdah makan ubat nanti cepatlah sembuh ok .. kena rajin tau :)
skrg tgh musim demam dan batuk2 nie .. take care dear syami ..
waa luas meja adik bawah meja leh duduk tuu :)

Edy Zaidi said...

alahai..kesiannya..moga cepat sembuh

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : terima kasih kak :)

edy : terima kasih juga..:)

risa said...

beshnye dapat bawa anak pi keroje kan kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang