thumbnail

Tuesday, March 22, 2011

sape nak tolong saya?

okey..hari tu terbaca blog wahida yg dia nak pegi bali kan..dia tnye psl kat sane kan..
sooo...saya pun nak sibuk jugak la...
sape tau psl krabi angkat tgn!hehehee...
saya nak mintak tolong berkenaan hotel kat sane yg ok ok skit atleast 3 4 bintang ok gak...
ye la dah jln jauh kann...
makan kat sane mane nak cari,nak jln-jln kat mane...
so...ade sape sudi bantu saya?


okey map dah cilok dari pakcik google..so sudi-sudi la tolong saya ye..hihihii...
psstt....nak pegi nyer tahun dpn tapi nak book hotel awal, biase la waktu tu kan cepat je berlalu...:)

13 comments:

ayu said...

tak pernah sampai sana...tapi, cuba tengok kat website mari-mari.com ke...kut2 ada ke pakej kat krabi tu..

Imaan09 said...

izwa.. baru2 ni kakak ni g Krabi kalo xsilap.. try baca blog dia.. http://zamieda-lifeline.blogspot.com/

Zaidah said...

tak pernah sampai sana...

nieda said...

tak pernah sampai lagi, so dapek den nak nolong...bestnya holiday..

Bio Aura RM650 said...

Salam singgah,
Visiting.. nice blog.. keep it up
;)

NM02 said...

cuba izwa type krabi, p kat image. kat situ ada link blogger yang dah pegi

wahida said...

kalau x silap aku blogger kak zamieda lifeline dah pegi krabi...ko terjah sana..n3 dia menarik gak...

ashra said...

tumpang lalu je..sbb tak pernah smpi ke situ lagi..

bali tak..krabi pun idak lagi.
besnye...krabi eh.nanti share pengalaman ye..kot2 saya lak smpi pastu..hehe

Wina Momma Kira and Akil said...

nak menyibuk gak walaupun x dpt nak menolong kekekeke

bestnye nk gi krabi...

ieda said...

akak x pernah sampai dikk .. sowi x dpt nak tolong .. tapi akak nak mintak tolong ngan adik ... huhuh

tolong belikan FM ekekekekke ( muke x malu dahhh huuhu )

risa said...

krabi tu bukan sushi ke?? ekekeke best tempat tu..nanti akak tanya member ye

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ramai nyer sudi bagi feed back walaupun ramai yg tak pernah pegi..heheheh...same la sayabaru 1st time nk pg itu pun lambat lagi..cuma nk cari awal senang book murah...:)

anyway terima kasih semua sebab sudi bg feed back..mmg sayang sgt la ngn kwn-kwn semua!xoxoxoxo...:)

Eta said...

kak..ada tbaca blog org ni pasal krabi..http://julianamirul.blogspot.com..die dah gi sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang